OUTFIT | Eye Catcher

 
Één van mijn meest recente tweedehands aankopen zijn een paar instappers die ik kocht via de app Vinted. Bijna iedere dag scroll ik even door de app op zoek naar unieke en mooie kledingstukken. Twee weken geleden zag ik een paar instappers voorbij komen die er voor mij direct uitsprongen. Een klassiek design met puntneus, maar met een moderne twist van felle kleuren en studs. Zoiets zie je bijna nooit. Die moest ik dus hebben! De verkoopster was heel aardig en binnen 2 dagen kon ik de schoenen al ophalen bij een DHL-punt. Het is altijd fijn als een aankoop zo snel en soepel verloopt. 

Afgelopen dinsdag droeg ik de schoenen op werk en ze lopen prima (gelukkig!). Zulk soort opvallende schoenen combineer ik het liefst met een verder minimalistische look. Dan komen niet alleen de schoenen meer tot zijn recht, maar wordt het ook geen circus haha. 
Omdat mijn kamer op kantoor aan de schaduwkant zit en we vanwege corona-maatregelen met de ramen open werken, is de tijd van de truien voor mij al aangebroken. Maar dat vind ik geen probleem want ik vind het altijd fijn om truien te dragen 😉 Op werk kreeg ik veel complimenten op de schoenen wat ook altijd leuk is. Ik denk dat ik ze nog veel ga dragen deze herfst/winter. De looks zal ik delen hier als ik er foto's van maak. Wat vinden jullie van mijn nieuwe tweedehands aanwinst? 

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!