Fridays Moodboard #3

 
Even een super snelle 'hoi!' van mij, want over 10 minuten moet ik mij gaan klaarmaken voor werk. Ik was van plan om gisterenavond dit moodboard te maken, maar ik bleef weer eens te lang bij de kantoorborrel hangen en vandaag na werk hebben we een kantoor-update met diner. Gelukkig had ik al redelijk wat plaatjes van Tumblr verzameld om nu snel alsnog deze blogpost te kunnen schrijven. 

Dit weekend staat in het teken van: lunchen en koffiedrinken met vriendinnen, herfstkleding scoren op de Ijhallen markt, genieten van het begin van de herfst (zelfs al regent het de hele dag) en relaxen met kaarsjes aan en de nieuwe Flow. 

Ik hou van deze vroege herfstdagen waarbij de ochtenden lekker koel zijn maar nog niet echt koud💕 Wat gaan jullie dit weekend allemaal doen?

1 opmerking

  1. Een heel mooi moodboard heb je weer gemaakt. Heel veel plezier met alles!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!