Zeeland in pictures deel 2

 

Op vrijdag 7 augustus hielden we een mosselavond. Dat hoort er namelijk wel echt bij als je in Zeeland op vakantie bent. We aten oesters van de bbq als voorgerecht en hebben daarna met zijn allen de mosselen schoongemaakt. Het kost wat werk maar dan smaakt het daarna ook extra goed!
Cheers!
Op zondagavond gingen we na een bizar hete dag lekker naar het strand om uit te waaien. De hele vakantie zijn we overdag eigenlijk amper op het strand geweest, niet alleen vanwege de hitte maar ook omdat het dan ontzettend druk was. Ik voelde er niks voor om opgepropt tussen de andere mensen te zitten. In de avonden was het heerlijk rustig en bovendien ook een stuk aangenamer qua temperatuur. 
De zonsondergang van zondag was echt prachtig! We hebben onze ogen uitgekeken, zo mooi dat de lucht eruitzag. 
Zelfs toen de zon al onder was bleef de lucht nog lange tijd rood gekleurd. 
Op maandagochtend gingen Maikel en ik er vroeg uit. We hebben toen een wandeling gemaakt voordat het te heet zou worden. Dat was fijn, want de rest van de dag hebben we weer niks gedaan en zo hadden we toch nog een beetje bewogen haha. 
Op dinsdag waren we allemaal klaar met het stilzitten en besloten we een middagje naar Veere te gaan. Ieder jaar komen we hier en ik blijf het zo'n schattig stadje vinden! Het heeft kleine straatjes, leuke winkeltjes, en....
...een volkstuin midden in de stad! Hier staan zoveel mooie bloemen en aan de rand van de ingang hangt ook een bak met daarin zaadjes voor 50 cent zodat je zelf ook de bloemen kunt planten. Zo leuk!
Woensdagavond was de laatste avond in Zeeland. We bestelden sushi en bleven laat op om vallende sterren te spotten. 

Toen zat de vakantie in Zeeland er weer op! We hebben enorm genoten en echt goed uitgerust. Donderdag aan het einde van de middag zijn we thuisgekomen. Het was fijn om Indy weer te zien en ook om weer in ons eigen bedje te slapen. De rest van het weekend hebben we geprobeerd de rust van de vakantie vast te houden, al was dat best lastig omdat we direct alweer afspraken hadden staan. Vandaag was weer mijn eerste werkdag en dat viel best zwaar. Ik kon er maar niet goed inkomen en heb het gevoel dat ik veel ben vergeten dat ik voor de vakantie had geleerd. Hopelijk gaat het morgen weer wat beter :) Fijne avond allemaal, xx!

1 opmerking

  1. Wat een heerlijke foto's. Jullie hebben echt een geweldige vakantie beleefd.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!