Even bijkletsen

Het is alweer twee weken geleden dat we terug kwamen van de vakantie in Zeeland. Inmiddels is het normale leven weer volop aan de gang en hebben we weer het één en ander meegemaakt dus het leek mij tijd om weer eens bij te kletsen. Let's go!Op vrijdag 14 augustus zijn we naar de woonboulevard gereden. We hadden ineens zin om een nieuwe kast te kopen omdat er niet echt een plek was waar we de platenspeler kwijt konden die Maikel voor mijn verjaardag had gekocht. Bij de eerste winkel kwamen we deze kast tegen en we waren direct verliefd. We hebben nog wel bij wat andere winkels gekeken maar kwamen daarna toch weer uit bij deze kast. Die ging mee naar huis! (of althans, die kochten we, want hij paste niet in de auto haha). 
Zaterdag lag er een pakketje voor mij in de bus. Ik had in de vakantie een mooie vintage blouse besteld die echt perfect is voor de herfst! Nu al zin om die te gaan dragen :D
Die zaterdagavond gingen we naar mijn nichtje en haar vriend die een housewarming gaven met bbq. Leuk om weer bij te kletsen en te zien hoe ze hun appartement hebben ingericht. 

Zondag was ik moe en heb ik de hele dag niks anders gedaan dan op de bank liggen lezen. Ik ben toen begonnen in Marie Antoinette en daar nog steeds in bezig. 
Maandag had ik weer meer energie en besloot de tuin onkruidvrij te maken. In de twee weken dat we op vakantie waren is er heel wat bijgekomen dus het was ook echt nodig. Indy vond het ook gezellig dat ik in de tuin bezig was. 

In de namiddag begon het ineens te betrekken en kwam er onweer en regen. Ik kreeg direct een herfstgevoel, zo knus. Tijdens het tekenen stak ik kaarsjes aan en zette jazz muziek op. Wat jullie hier zien qua tekening is een ontwerp van een etiket voor pruimenjam dat mama en René zelf maken. 
Toen was het dinsdag 18 augustus en voor mij de dag om weer te beginnen met werken. Ik was goed uitgerust van de vakantie en wilde daarom de kans aangrijpen om een nieuwe ochtend routine te starten. Voorheen moest ik altijd mega erg haasten en had ik vaak maar 10 minuten voor mijn ontbijt. Maar dit keer ging ik om 6:15 op om kaneelbroodjes te maken en zelfs daarna had ik nog de tijd om rustig te eten en een filmpje op Youtube te kijken. Dat was zo fijn! De dagen daarna heb ik het volgehouden om vroeg en rustig aan op te staan alleen afgelopen week door omstandigheden niet... Komende week dus maar weer oppakken :)

In de avond lekker lezen op de bank met Indy op schoot. Als we op vakantie zijn geweest is hij altijd extra aanhankelijk.  
Woensdag 19 augustus was Joost jarig en gingen we na werk naar mama en René om het te vieren. We aten de Italiaanse versie van de pokébowl en hebben heerlijk in de tuin gezeten. 
Altijd gezellig om elkaar weer te zien! <3
Donderdag werd de nieuwe kast geleverd!! We zijn er zooooo blij mee! Hij past perfect in ons interieur <3 
Vrijdag na werk reden we naar Drenthe voor een familieweekend met Maikel's familie. We kwamen pas laat aan en zagen nog net de zon onder gaan. 
Zaterdag 22 augustus was Maikel jarig! 28 jaar is hij alweer geworden! Het was leuk om samen met zijn familie het te kunnen vieren. Eerst was het natuurlijk tijd voor taart en koffie, en daarna hebben we een wandeling door een natuurgebied gemaakt. 
Daar stonden velden vol met lavendel! Zo mooi om te zien! 
In de avond hebben we geBBQt wat erg lekker was, vooral de pastasalade die je hier op de foto ziet.
Zondagochtend vertrokken we op tijd uit het huisje om naar de dierentuin te gaan. Het was alweer jaren geleden dat ik in een dierentuin was en ik vond het leuk om alle dieren te zien. Alleen wel jammer dat bijna niemand in het park zich leek te houden aan de corona-maatregelen. Mensen stonden dicht op elkaar en liepen niet volgens de aangegeven routes.... 
Maandag reed ik met de broer van Maikel naar huis. Maikel zelf bleef nog wat langer in het huisje, want hij kan nu overal werken zolang er maar wifi is. 
Het was voor mij best een uitdaging om alleen te gaan slapen die avond. Dat ging een paar jaar geleden heel slecht en nu was het zeker al weer een jaar geleden dat ik voor het laatst een avond alleen was. Bovendien zou het nu niet voor één nacht zijn maar voor drie... De eerste nacht deed ik geen oog dicht, maar toch ging ik gewoon naar werk dinsdagochtend. Het hielp dat ik mijn nieuwe vintage kimono aan kon (zie foto), dat gaf motivatie om op te staan haha. 

De dinsdagnacht ging het al ietsje beter. In ieder geval voelde ik niet meer die paniek en angst die ik vroeger veel voelde. Dus er zit vooruitgang in :) Woensdagavond kreeg ik ineens een appje van Maikel dat hij al richting huis reed. Dat was wel een opluchting want na twee nachten slecht slapen was ik behoorlijk moe. Donderdagochtend zat ik dus weer redelijk fris aan mijn bureau op werk met een lekkere kop koffie en mini chocolade broodjes. 
Gisteren was even een mindere dag. Ik moest twee van mijn verstandskiezen laten trekken. Ik vond het doodeng maar gelukkig ging het goed en snel. Na 20 minuten stond ik weer buiten. De rest van de middag heb ik met ijs op mijn wang en een mond vol watten in bed gelegen. Het bloeden bleef best lang aanhouden en ook de pijn was soms erg naar. Maikel was wel heel lief en kwam steeds even kijken hoe het ging, en Indy week de hele dag niet van mijn zijde. Hij voelde volgens mij echt aan dat ik extra liefde nodig had haha. 
Gelukkig heb ik goed geslapen en vandaag gaat het alweer een stuk beter. Het is wel heel gek ineens twee gaten in je mond haha, en de hechtingen voelen ook raar. Maar het belangrijkste is dat de pijn bijna helemaal weg is. Ik ben zelfs even de stad in de gelopen om een pakketje op te halen. Deze schoenen scoorde ik tweedehands op Vinted voor slechts een tientje! Tof he!

En ik vond nog deze grappige foto van Indy haha! Hij kijkt echt heel nors dat ik hem aai😂

Dat was het weer voor nu. De rest van dit weekend ga ik lekker rustig aan doen en mijn mond goed laten helen. Zo meteen denk ik een film kijken en morgen beginnen met het plannen van mijn herfstgarderobe, daar kan ik echt van genieten ;) Fijne avond allemaal! Xx

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!