Zeeland in pictures deel 1

 

Hee allemaal! Ik heb, zoals jullie misschien gemerkt hebben, een blogpauze van zo'n twee weken gehouden. Het eerste artikel over Zeeland dat ik schreef was na de eerste twee dagen daar. Toen zat ik nog een beetje in een werkflow, maar daarna werd het weer zo mooi en had ik geen zin om achter mijn laptop te zitten. Alles van gedachten aan werk en wat ik had opgeschreven om te gaan "doen" in Zeeland liet ik vallen en we hebben ons allemaal 100% op het relaxen gestort. Natuurlijk heb ik wel foto's gemaakt en op Instagram updates geplaatst, maar verder vooral veel niks gedaan. Dat had ik echt even nodig. Het was zo fijn om in de natuur te leven, de rust maakte dat ik eindelijk mijn hoofd leeg kon maken en weer kon opladen. 

Afgelopen donderdagavond zijn we weer thuis gekomen. En nu zijn we ons aan het voorbereiden op het "gewone leven".... Gelukkig kan ik door deze foto's nog een keer terugblikken op de vakantie :) Dus laten we beginnen!

Dinsdag 4 augustus was het een prachtige dag en Maikel, Daantje en ik besloten om over de duinen naar Vlissingen te wandelen. Dit is een wandeling van ongeveer 40 minuten, dus net mooi. 
Strike a pose!
Toen we in Vlissingen aankwamen trakteerden we onszelf op een lunch. Ik nam lekker een tosti, altijd goed. 
Die avond gingen we voor de eerste keer naar het strand om de zonsondergang te zien. Dit blijft een prachtig gezicht. 
Onderweg terug naar het huisje plukte ik enkele bladeren. Van mijn vader en Nikkie heb ik voor mijn verjaardag namelijk een bloemen/bladeren pers gekregen. Nu kan ik zelf gaan drogen, super leuk!
Woensdagochtend stond ik vroeg op. Pap is altijd al om 6 uur de deur uit om op het strand schelpen te zoeken en nu dat het overdag steeds warmer werd leek het mij ook lekker om vroeg eruit te gaan. Rond 8:15 liep ik langs allemaal velden met wildbloemen. Zo'n mooi gezicht en heerlijk de rust die er hangt. Ik plukte een eigen wildbloemenboeketje. 
Na het gezamenlijke ontbijt (als pap weer terug is van zoeken en de rest uit bed komt) besloten we om naar Middelburg te gaan. Meestal gaan we daar heen voor de boekenmarkt en antiekmarkt maar helaas is die er dit jaar niet vanwege Corona... Gelukkig staat het stadhuis er nog altijd in volle glorie ;) 
We hebben altijd een paar standaard winkels waar we langs gaan: de Drukkerij (boekhandel), Dille&Kamille, het plantenwinkeltje, Beadles (sieradenwinkel) ect. 
Maikel en ik kochten een LP van de Peaky Blinders serie en ik kocht zelf ook nog een schort bij Dille&Kamille omdat ik meer wil gaan bakken. Ook doen we ieder jaar een drankje bij cafe De Vriendschap. 
Dit is het plantenwinkeltje van Middelburg! Tof he!
Donderdag was de eerste echt warme dag en werd ik s'ochtends vroeg mijn bed uit gedreven door de hitte in onze kamer. In de tuin was het gelukkig nog lekker koel en ineens had ik weer zin om te gaan tekenen. 
Bij de buren gingen we stiekem foto's maken omdat die zo'n mooie Dahlia struik voor de deur hebben haha! En ik kon eindelijk mijn vintage bloemenjurkje aan. Het patroon daarvan zie je op de foto hieronder wat beter. 
In de middag drong de warmte echt door en deden we eigenlijk niks meer dan relaxen: lezen, een spelletje en lekker Aperol Spritz drinken. 
In de avond was het tijd voor de bbq, met als afsluiter gesmolten chocolade en marshmallowsšŸ˜ 

Hiermee sluit ik deze blogpost af, morgen zal ik deel 2 online zetten. Hebben jullie het warme weer ook een beetje overleefd de afgelopen dagen? Xx

2 opmerkingen

  1. Wat een heerlijke vakantie hebben jullie beleefd. Ik wil ook zeker een keer naar Middelburg, lijkt me zo’n gezellig plaatsje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa zeker doen! Het is een erg gezellige stad, je bent er wel met een dagje doorheen maar de straatjes zijn schattig en leuke winkeltjes en je kunt er lekker eten :)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!