The end of an era and the start of a new one

 Oke de titel is een beetje dramatisch haha, maar het voelt voor mij wel een beetje zo. Afgelopen vrijdag was namelijk mijn laatste werkdag bij de reisorganisatie waar ik de afgelopen 3,5 jaar gewerkt heb. In januari vertelde ik al dat ik een nieuwe baan had geaccepteerd en waarom het voor mij klaar was bij dit bedrijf. Toch geeft weggaan een gemixt gevoel. Tot de laatste dag heb ik nog volop meegedraaid in het bedrijf en omdat het best druk was heb ik mij niet verveeld. De sfeer was goed en de dagen gingen snel. Het voelde dus vreemd afgelopen vrijdag, om ineens echt afscheid te nemen van iedereen. Van mijn collega's heb ik heel lief een Japanse thee-set gekregen, die zien jullie op de foto hierboven, en met mijn bazen ben ik nog uit lunchen geweest in een chique hotel.
Tot het moment dat ik mijn bureau opruimde had ik niet het gevoel dat ik echt wegging, maar als je dan al je spullen aan het inpakken bent en de sleutel terug geeft dan wordt het toch ineens werkelijkheid.

Het werk ga ik denk ik niet missen, maar mijn lieve collega Meylin wel. De afgelopen maanden ben ik vriendinnen met haar geworden en zij heeft ook het hele sollicitatieproces van mij meegekregen. Ze gaf me tips en hielp me met het maken van de grote beslissing om mijn baan op te zeggen. Zeker de laatste weken hebben we na werk veel samen gegeten en zijn we gezellig gaan shoppen in Amsterdam. Ik hoop dat we contact kunnen houden ondanks dat we straks in verschillende steden werken. Dit weekend komt ze in ieder geval naar Haarlem voor een dagje dus dat is gezellig :)

Toen ik vrijdag van iedereen afscheid had genomen ging ik met Meylin lekker sushi eten bij Momiji in Den Haag. Ik ben blij dat we dat gingen doen, anders had ik me echt verloren gevoelt waarschijnlijk haha. Nu ben ik een weekje vrij voordat ik ga beginnen bij mijn nieuwe baan. In het weekend had ik veel afspraken, maar gisteren was natuurlijk iedereen aan het werk en voelde het heel gek om alleen thuis te zitten. Ik denk ook steeds nog dat ik wat moet onthouden om te doen voor mijn vorige baan of dat ik de wekker moet zetten. Maar deze week moet ik dus helemaal niks! Heerlijk haha!

Ik kijk uit naar de start van mijn nieuwe baan maar vind het ook best wel spannend. Het is een veel professionelere omgeving dan ik gewend ben en ik weet verder niet zo goed wat ik kan verwachten. Ik zal er zeker over schrijven als ik mijn eerste paar werkdagen heb gehad.

Nu ga ik lekker verder met relaxen. Vanochtend heb ik een sportles gevolgd en boodschappen gedaan, zojuist geluncht met een aflevering van SUITS, nu aan het bloggen, en als ik zo klaar ben staat het bakken van bananenbrood op het programma. Fijne dag allemaal! xxx

4 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!