Terugblik op de eerste twee weken van februari

En toen ging de tijd ineens heel snel en voor ik het wist had ik al 10 dagen niet geblogd! In de eerste twee weken van februari heb ik veel leuke dingen gedaan, alleen mijn telefoon heb vaker in mijn tas laten zitten. Ook wel eens lekker. Natuurlijk heb ik toch wel één en ander vastgelegd, want zo ben ik nu eenmaal haha, en daarom leek het mij nu wel een goed moment om weer eens een terugblik te plaatsen van de afgelopen 12 dagen. Kijken jullie mee? 😊

 Op 1 februari ben ik met mijn collega Meylin naar Amsterdam geweest. We hadden al vaker tegen elkaar gezegd dat we graag naar de Uniqlo wilden maar geen van ons was er tot nu toe geweest. Dus besloten we om er samen heen te gaan. Wat een leuke winkel! We zijn allebei goed geslaagd met een nieuwe broek, trui en een heerlijk zacht vest. We namen echt de tijd en zijn iets van 1,5 uur in de winkel geweest haha. Daarna hadden we trek en besloten we te gaan lunchen bij Ramen-Ya. Heerlijke noodles hebben ze daar.
Na Ramen-Ya zijn we verder gegaan met winkelen en nog naar de Zara, Stradivarius, Urban Outfitters en de Mango geweest. In de Mango zag ik deze jurk hangen bij de uitverkoop. Het is een XS maar wonder boven wonder past hij me prima. Hij lijkt me perfect voor Curacao! Die ging dus ook mee naar huis.
 S'avonds had ik geen plannen en Maikel was naar een feestje. Een goed moment dus om mijn boek uit te lezen. Ik had best hoge verwachtingen van dit boek maar vond hem tegenvallen. Het verhaal was saai en de personages vlak. Ach dat kan ook een keer gebeuren, niet alle boeken zijn geweldig.

In lag op de zondagavond zo heerlijk bij ons <3 Hij wilde denk ik en bij Maikel op schoot en bij mij, dus om te compenseren ging hij met mijn lijf op Maikel liggen en met zijn hoofd op mij. Beetje een rare positie, maar hij heeft geslapen als een roos haha!
 De volgende dag, maandag 3 februari, kocht ik mijn eerste festival tickets voor dit jaar! Sophie vroeg of is naast Mysteryland nog naar een ander festival wilde gaan. Dat wilde ik wel alleen hadden we geen idee welk festival dan. Na een korte zoektocht viel ons oog op Mystic Garden Festival. Dit wordt gehouden in een bos, ze draaien technomuziek en mensen gaan mooi gekleed. Wat wil je nog meer in een festival? haha! 20 juni gaan we daar lekker los, nu duimen voor mooi weer.

Woensdagochtend was de lucht prachtig toen ik opstond. Eindelijk weer eens wakker worden met de zon <3 Oh wat kijk ik uit naar de lente!
 Diezelfde dag, na een succesvolle Body Balance les op de sportschool, besloot ik op de gezonde toer te blijven en bananenbrood te bakken. Van Meylin had ik een super simpel recept gekregen met maar vier ingrediënten! (ik wordt van dat soort dingen dus echt altijd heel enthousiast!) Zij maakt dit bananenbrood iedere zondag en eet er vervolgens de hele week van tijdens het ontbijt. Ik had er helemaal zin in.
Helaas had mijn blender er minder zin in. Of eigenlijk helemaal geen zin want na een minuut mixen stopte hij er abrupt mee. Daar zat ik dan met een half klaar beslag. Uiteindelijk heb ik zelf nog wat gemixt met een lepel en toen op de gok het geheel in de oven gezet. Uiteindelijk is het nog best lekker geworden, alleen denk ik dat de structuur normaal gezien wat minder brokkelig hoort te zijn haha!
 Donderdag ging ik na werk naar de Hema omdat de foto's van mijn wegwerpcamera klaar lagen. Er zitten weer een paar leuke bij, maar ook weer veel mislukten... Ik snap niet of het nou aan de camera lig of aan het feit dat het nog winter is en daarom minder licht buiten. Dit keer heb ik wel telkens de flits gebruikt maar de kwaliteit is er niet beter op geworden. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik verder ga met het gebruik van wegwerpcamera's of dat ik het maar hierbij laat.

Nadat ik de foto's had opgehaald ben ik snel naar huis gereden. Papa kwam namelijk eten en we hadden een Italiaanse avond gepland. Op zo'n avond maken we een aantal kleine gerechten die we dan delen: pasta met champions, Parmesan kaas en truffelsaus. Gehaktballetjes in rode saus, en mozzarella met tomaat en basilicum. We hebben heerlijk gegeten en gezellig bijgekletst :)
 Vrijdagavond na dansen had ik eindelijk de tijd om mijn Zalando bestelling (die al dinsdag was binnengekomen) te passen. Ik had drie flared jeans besteld want die stonden al een tijdje op mijn lijstje. Ik had verwacht dat er maar eentje zou passen, dat is namelijk vaak zo. Maar wonder boven wonder paste er twee heel mooi, waaronder deze op de foto. Ik vind het zo tof met cowboy laarzen :D

Afgelopen zaterdag 8 februari sprak ik met Sophie af in Utrecht. Ik had mijn laptop mee en in een werkcafeetje hebben we onze eerste citytrip samen geboekt! Begin april gaan we een weekendje naar Parijs!!!! Ahhh zoooo veel zin in! Ik hoop dat alles dan al een beetje in bloei staat en dat we mooi weer hebben.
Om het te vieren bestelden we pannenkoeken met rood fruit en kokosroom, heerlijk!!
 Zondag was een hele luie dag. Ik heb de badkamer schoongemaakt en verder alleen maar in mijn boek gelezen. Het verhaal van 'Bloemen voor mijn dochter' is zo goed! Ik ging er helemaal in op en heb het binnen een week uitgelezen.
 Ik had niet verwacht dat ik het boek zo snel zou uitlezen dus toen ik het uit had zat ik plots zonder leesmateriaal. Vooral in de trein vind ik dit vreselijk, na 10 minuten op Instagram ben ik al klaar met mijn telefoon en na een werkdag heb ik vaak geen zin in de prikkels van muziek. Lezen is dan juist fijn en de tijd in de trein gaat lekker snel. Omdat de boeken die ik had gereserveerd bij de bieb nog niet beschikbaar waren kocht ik daarom op maandagochtend de nieuwe VOGUE. Lang geleden dat ik een VOGUE gelezen heb. Ik vind ze vrij prijzig (8 euro) om elke maand te kopen en na het lezen doe ik er eigenlijk niks meer mee, maar ik moet zeggen dat ik er wel weer van kan genieten nu :)

Gisterenavond stond er eigenlijk een Pilatesles op de planning, maar ik had meer behoefte om weer eens creatief bezig te zijn. Ik mis het tekenen maar heb nog niet de stap gezet om weer aan een tekening te beginnen, de drempel is nog te hoog. Dus begon ik klein, met het verder werken in mijn inspiratieboek. Hier plak ik alle afbeeldingen en quotes in die ik heb geknipt uit tijdschriften die ik niet meer lees.
Vanochtend ging ik weer netjes naar de Body Balance les en daarna was het tijd voor bananenbrood poging 2! Van Meylin had ik dit keer betere instructies gekregen (ze had zelfs een stappenplan met foto's voor me gemaakt haha! Echt top!) en het ging een stuk beter! De structuur van het beslag was nu bijna glad en de cake rook heerlijk toen die in de oven zat. Ik heb nog niet geproefd, maar morgen neem ik zeker een stuk mee naar kantoor als snack.

Mijn boekreserveringen stonden klaar bij de bibliotheek en die heb ik vanmiddag opgehaald. Eigenlijk had ik alleen 'Het familieportret' en 'Wachten op Bojangles' gereserveerd, maar onderweg naar de tafel waar die stonden pakte ik nog twee andere boeken ook mee. 'Gouden Jaren' gaat over de jaren na de Tweede Wereld Oorlog, hoe het steeds beter ging met de economie en hoe mensen daar mee om gingen. En 'Vragen die ik kreeg over de holocaust' is een boek waarin een vrouw die Auschwitz overleefde veel gestelde vragen beantwoord. Niet een heel gezellig boek denk ik maar wel heel interessant!

En dan zijn we weer bij 😁 
Ik ga proberen het bloggen nu weer wat regelmatiger op te pakken. Nog 1,5 week bij mijn huidige baan en dan heb ik één week vrij voordat ik bij mijn nieuwe baan begin. Allemaal spannend en ik ga er zeker allemaal over vertellen, maar voor nu wens ik jullie een fijne avond! Xx

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!