Zelfgemaakte kerstkaarten

 In eerste instantie was ik niet van plan om dit jaar zelf kerstkaarten te maken. Mijn agenda zat en zit nog steeds zo ontzettend vol, dat ik niet had gedacht ook nog eens met nieuwe ideeĆ«n op te komen en die uit te kunnen werken. Toch kwam na een tijdje de inspiratie opzetten en kreeg ik door de stress die ik ervoer (daarover later meer) JUIST zin om te tekenen. Het werkte ontspannend :)


Het thema van de kaarten is "kerstdieren". Ik heb 7 verschillende ontwerpen gemaakt en die verstuurd naar mijn beste vrienden, ouders en grootouders. Het was leuk om weer eens te tekenen zonder druk te ervaren om iets geweldigs neer te zetten. Ik keek gewoon hoe ver ik kwam met de kaarten en gisteren heb ik de laatste kaart gemaakt. Daarna ben ik snel naar de brievenbus gelopen omdat het al bijna 17:00 was. Hopelijk komen de kaarten nog op tijd aan!
 Bridget Jones, koffie en kerstkaarten: de kerstsfeer zat er al goed in gisteren šŸ˜
Alle kaarten bij elkaar!

Welk ontwerp vind jij het leukst?

1 opmerking

  1. Wat leuk om zelf kerstkaarten te maken. Ik kan niet kiezen, ik vind ze allemaal leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!