SinterKerst!


 Afgelopen zondag spraken we met mama, René, Joost en Sam af om SinterKerst te vieren. Het is dit jaar weer ontzettend druk in december maar we wilden toch nog een avondje samen doorbrengen met lekker eten en een paar cadeautjes. Bij mama en René staat de kerstboom al in huis en dat maakt het zo gezellig! Ik kreeg direct een kerstgevoel 🎄🎅

 Eerst lekker warme chocomelk drinken met een koekje. De witte sneeuwpop koekjes zijn favoriet bij ons, die hadden we vroeger ook altijd en zijn traditie om met kerst in ieder geval één keer te eten haha! Ze zijn helaas niet in iedere supermarkt te koop maar mama had ze weer gevonden 😁
 Krasloten horen ook echt bij deze tijd van het jaar! Het blijft toch iedere keer weer leuk om te doen en dit jaar heb ik 5 euro gewonnen, whoohoo!
 "We kopen dit jaar alleen een kleinigheidje voor elkaar hoor" zeiden we nog 😆
 Lucky wilt er ook altijd graag bij zijn, zo schattig!
 Tussen de cadeautjes door serveerden we lekkere hapjes, zoals wraps met zalm en roomkaas en paprikasoep met nacho's. Ik ben echt fan van deze alcohol vrije Gin Tonic van The Duchess. Aanrader!
 René had ook nog even snel twee gedichtjes uit zijn mouw geschud. Echt leuk en zo knap, ik ben vreselijk slecht in dichten haha!
 Van mama en René kregen we een kaarshouder met spiegels aan de binnenkant zodat het, als je de kaarsjes aansteekt, lijkt alsof er honderden kaarsjes zijn. Echt heel tof!
 Met mammie 💖
We maken altijd de meest charmante foto's hahaha!

Het was een gezellige avond en ik ben blij dat we tussen de drukte door de tijd hebben gevonden om even een moment samen te zijn in 2019😊 Ik heb ook mooie cadeautjes gekregen (waaronder een Dior lip gloss, oorbellen en Ginger Beer) en eigenlijk maak ik ieder jaar trouw een foto daarvan maar dit keer ben ik het direct gaan dragen/gebruiken haha! 

Hebben jullie nog Sinterklaas gevierd? 
Of ook al een combinatie van SinterKerst door de drukte haha!

3 opmerkingen

 1. Hele gezellige foto's en wat is die kaarshouder prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk he! Dan lijkt het net alsof je honderden kaarsjes aan hebt :)

   Verwijderen
 2. Zeer gelukkige familie en veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!