Decorating The Tree

 Gisteren hadden we eindelijk een avond geen afspraken en konden we rustig de kerstboom versieren. SkyRadio ging aan, de kerstmutsen op en de versiering werd van zolder gehaald. Lekker een avondje met zijn tweeĆ«n, daar waren we allebei wel aan toe. Dit jaar zijn we wat later met het optuigen van de kerstboom en ik moet zeggen dat ik ook eigenlijk niet echt een kerstgevoel had tot we nu dus de boom is huis hebben. Het is meteen zoveel sfeervoller in de woonkamer!


Na het versieren hebben we nog Gilmore Girls gekeken en we hadden lekker sushi besteld. Voor mij was het echt een perfecte zaterdag avond. Ik kan ook gewoon niet geloven dat het over 1,5 week alweer kerstavond is! Het gaat zo snel en ik heb nog een hele lijst met dingen die ik voor kerst wil/moet doen. Bovenaan staat nu het afmaken van de kerstkaarten en die op tijd versturen. Ik maak zoals ieder jaar weer zelf kerstkaarten en meestal heb ik die eind november al af, maar dit jaar loopt het allemaal wat anders en vind ik met moeite de tijd om de kaarten te maken. MAAR! Ik ga ze voor komend weekend afmaken en dan komen ze hopelijk voor kerst nog binnen šŸ˜ Hebben jullie het kerstgevoel ook al te pakken? 

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!