Lunch with mom on Saturday

 Afgelopen zaterdag kreeg ik spontaan een appje van mam of ik zin had om naar de stad te gaan om samen te lunchen. Natuurlijk had ik daar zin in! :) We hebben op het terras van restaurant Morris aan het Spaarne gezeten en lekker gegeten en bijgekletst.

 Ginger Beer is echt een aanrader! We wilden het allebei proberen omdat we hadden gehoord dat het erg lekker, is en niets is minder waar! Een perfect drankje voor de zomer. 
 Selfiiiee! Lekker bewogen haha!
 Na de lunch bij restaurant Morris hadden we eigenlijk wel trek in koffie en wat zoets (het broodje zalm was niet genoeg voor ons haha). In de kleine Houtstraat zit cafĆ© Klein Parijs, daar kom ik graag want het is er heerlijk sfeervol. Overal staan mooie spulletjes, ze draaien Franse muziek EN ze hebben er de lekkerste cheesecake!  
Mam had mij ook nog even op de foto gezet met zanger Charles Aznavour, waar ik nu toevallig ook muziek van aan het luisteren ben.

Het was een gezellige middag! Lekker bijkletsen met mam en goed eten, zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft šŸ˜Š

1 opmerking

  1. Een heel gezellig uitje! En wat een gezellig tentje lijkt me Klein Parijs. Echt iets voor mij ook :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!