Favorieten van dit moment

FILM 
Ik heb de laatste tijd heel weinig films gekeken eigenlijk, alleen Avengers Endgame in de bioscoop. Die was trouwens wel heel goed! Een mooi einde van het verhaal. 

BOEK
De hele serie van Het Rosie Project, Het Rosie Effect en het Rosie Resultaat. Heb echt genoten van de eerste twee delen en het derde deel ligt al klaar voor de vakantie van komende week. Daarnaast heb ik gezien dat er een boek over Iris Apfel is verschenen vorig jaar en nu is het te koop op Bol.com. Het heet Accidental Icon en lijkt me heel mooi. 

GESHOPT
Ik probeer de laatste tijd beter op mijn geld te letten en heb dus maar weinig geshopt. Ik denk dat mijn laatste aankoop qua kleding een bloemenshirtje op de Ijhallen was. Wel een heel leuk shirt overigens! Ik ben er erg blij mee en draag het vaak :)
Ik merk dat ik door het opruimen een goed beeld krijg van wat ik allemaal heb en dat ik daar tevreden mee ben. Ik probeer extra te genieten van de dingen die ik al bezit en hoef daardoor niet per se nieuwe spullen/kleding te kopen. 
MAALTIJD
 Ik heb laatst de lekkerste kerrie met rijst en boontjes gemaakt! Gewoon een recept van de Jumbo maar echt zo lekker! Daarnaast ben ik ook ineens gek op Tuna Melt tosti's. 

HIER WERD IK BLIJ VAN
Het starten van drie dagen werken en daardoor meer tijd voor mezelf hebben en voor de dingen die ik echt leuk vind. 

GUILTY PLEASURE
GLEE! Haha! Deze serie keek ik toen ik 17 was en toen vond ik het echt geweldig, alleen heb ik het nooit verder gekeken dan het begin van seizoen 3. Nu staan alle 6 seizoenen op Netflix en ben ik het stiekem aan het bingewatchen.
WORKOUT
Na een pauze ben ik weer terug op de crosstrainer. Ik merk dat ik sneller naar de sportschool ga als ik weet dat ik lekker TLC kan kijken terwijl ik cardio doe. Ik heb een tijdje snel gewandeld op de loopband, maar het is niet goed om dan tv te kijken want daar krijg je een rare houding van en je schijnt je voeten verkeerd neer te zetten. Op alle andere apparaten kan het wel prima en dan houd ik het toch langer vol. 

MUZIEK
Coffee Table Jazz van Spotify. Een heerlijk relaxte afspeellijst die vooral tijdens het werk erg fijn is om naar te luisteren. 

SNACK
De bananen-spelt pannenkoekjes van de AH. Die haal ik elke ochtend als ik na werk ga. Ik ben de eerste op kantoor en zo begin ik dan om 8 uur s'ochtends mijn dag: met een verwen ontbijtje en natuurlijk een zelfgemaakte cappuccino. 

Wat is één van jou favorieten van dit moment?

4 opmerkingen

 1. Mooie favorieten! De bananen spelt pannenkoekjes klinken erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zijn ze ook! Zeker een aanrader om eens te proberen :)

   Verwijderen
 2. Oh, wauw. Dat van die loopband en tv kijken wist ik niet. Ik stond namelijk op het punt om zelf ook (eindelijk!) wat meer te gaan bewegen en dacht aan snelwandelen op de loopband met een serie daarbij. Toch maar niet doen, dan. Dan zal ik maar muziek beluisteren.
  Verder wil ik Glee ook graag eens bekijken. Ik heb dat vroeger nooit gezien maar heb er wel al veel goeds over gehoord. Zelf bekijk ik momenteel La Casa de Papel op Netflix. Groot favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet het ook pas sinds kort hoor van de loopband en tv combinatie :) Het schijnt dus dat je er dan op een rare manier van gaat lopen omdat je afgeleid bent door de tv. Je zou anders wel naar podcasts of luisterboeken kunnen luisteren. Dat helpt mij ook wel.
   Glee is echt leuk! Wel veel liedjes haha, maar die kan je altijd even doorspoelen (doe ik ook wel eens). En oeh ja Casa de Papel staat nog op mijn kijklijst!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!