Drawing - Tropical Pink

 De laatste keer dat ik een tekening maakte was begin april. Toen was ik bezig met het tekenen van bloemen, maar eigenlijk had ik er niet veel plezier in. Of althans, bloemen zijn wel leuk om te tekenen maar mijn hoofd stond niet naar tekenen in het algemeen. Vlak daarna heb ik besloten om een pauze te nemen en pas weer een potlood op te pakken als ik daar echt zin in had. Mijn Instagram liet ik even voor wat het was zodat ik daar ook geen druk van zou voelen, en het was best fijn om even "offline" te zijn.


De laatste tijd begonnen langzaam de kriebels weer te komen om te gaan tekenen, alleen kwam het er steeds niet van. Ik had nog geen zin om mezelf te pushen om gaan tekenen dus als ik uit werk kwam en moe was dan liet ik het maar gaan. Totdat het drie-dagen-werken idee aan bod kwam!
Dit is nu de eerste week dat ik drie dagen werk en vandaag is mijn eerste vrije dag. Ik had expres gisteren al een planning gemaakt en wonder boven wonder heb ik mij daar vrij goed aan gehouden. Om even kort te noemen wat ik heb gedaan tot nu toe: de tekening in deze post gemaakt, gesport, kleding gewassen (zo nog even ophangen, niet vergeten!), de badkamer schoongemaakt, slaapkamer gestofzuigd, zolder een beetje opgeruimd en nu ben ik dus aan het bloggen. Hierna staat alleen nog op de planning om de woonkamer te stofzuigen, de gewassen kleding op te hangen en aan video's voor YouTube te werken (als ik dit type is het 16:47). Ben best trots op mezelf 😀

Maar laten we het even hebben over de tekening hebben die ik vanmorgen heb gemaakt. Ik had zin in een zomers thema en vrolijke kleuren. Aangezien ik het tekenen van planten nog steeds leuk vind besloot ik daar voor te kiezen. Mooie groene tropische bladeren met een roze achtergrond. Ik ben blij met het resultaat. Wat vinden jullie? De komende tijd wil ik weer meer tekeningen op Instagram plaatsen. Als jullie het leuk vinden dan is dit mijn account: @eev.illustrations Fijne avond allemaal Xx

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!