De afgelopen twee dagen

 De afgelopen dagen was het absurd warm! Hier in Haarlem hadden we nog "geluk" met 37 graden, want in Limburg was het zelfs 40 graden, echt bizar. Indy lag er de hele dag voor pampus bij en ik had nooit gedacht dat ik het ooit zou zeggen, maar ik zat deze dagen liever op kantoor in de airco dan thuis. Een collega trakteerde ook nog op meloen ijsjes, echt lekker!

 Donderdag was ik vrij en ik had een hele to-do lijst gemaakt maar daar heb ik uiteindelijk niks van gedaan... Het was gewoon echt te warm in huis. Daarom besloten Maikel en ik na zijn werk naar het strand te gaan. Ik had wraps gemaakt en die hebben we daar opgegeten. Zelfs op het strand was het bijna niet uit te houden, maar het zeewater was dan wel weer lekker verkoelend.
 Ondanks de hitte kan ik wel echt genieten van de zomerse avonden. Lekker aan het strand of in de tuin lezen en naar de mooie luchten kijken. Zeker als het s'avonds dan een beetje afkoelt dan is het heerlijk.
 Gisteren was het zelfs op kantoor bijna niet meer uit te houden. De airco kon de hitte van ons kantoor op de bovenste verdieping maar amper bestrijden. Gelukkig koelde het in de namiddag af. Omdat Meylin, Sissy (collega's van mij) en ik alle drie vlak na elkaar jarig zijn hielden we voor de meiden van kantoor een verjaardagsdiner bij Mr. Bap. Mr. Bap is een Koreaanse streetfood tent. Ik was er nog niet eerder geweest maar het is erg lekker! Na het diner hebben we bij het café naast Mr. Bap nog cocktails en wijn gedronken.
Het was echt een gezellige avond :) 

Cheers! Op het begin van de vakantie! 😃💯

4 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!