Kreta Wishlist

 Zoals jullie waarschijnlijk onderhand wel weten probeer ik meer tweedehands te shoppen en heb ik sinds januari 2019 niks meer gekocht in een winkel. Ik dacht dat ik het er moeilijk mee zou krijgen maar dat valt heel erg mee. Oh wacht, ik bedenk me net dat ik in Londen een sjaal heb gekocht bij Accessorize haha, maar die is wel van gerecycled materiaal dus dat is nog best netjes.
Anyway! Buiten die sjaal heb ik dus niks gekocht qua kleding/accessoires in winkels. Wel tweedehands via United Wardrobe en de Ijhallen en dat bevalt heel goed. Ik had nog veel winterkleding van de afgelopen jaren en dat kon ik goed combineren met enkele nieuwe tweedehands aanwinsten.

Voor de zomer is het echter een ander verhaal. Een deel van mijn zomerkleding is versleten omdat ik het al zo'n 4 jaar heb, en een ander deel vind ik gewoon niet leuk meer (luxe probleem, I know). Het idee was om ook voor de zomer alleen maar tweedehandskleding te gaan dragen gecombineerd met wat ik al heb. Alleen gaan we over 1,5 week naar Kreta en tot die tijd is het zo druk dat ik geen tijd heb op de Ijhallen te bezoeken. Dat is echt balen want daar slaag ik altijd heel goed. Via United Wardrobe ga ik wel proberen enkele dingen te scoren maar ik ben bang dat ik toch ook ga uitwijken naar de winkels. Zeker omdat ik nieuwe Birkenstocks wil aanschaffen en dat is niet handig tweedehands omdat ze naar je voet vormen.

Aankomende zaterdag staat een shopping trip naar Amsterdam op de planning. Het is zeker niet de bedoeling om dan helemaal los te gaan met het kopen van zomerkleding. Daarom heb ik een wishlist gemaakt van een aantal dingen die ik echt graag wil aanschaffen voor de vakantie naar Kreta. Overige zomerkleding komt dan later wel als ik weer naar de Ijhallen kan gaan. Dus bij deze, mijn Kreta wishlist:

Wat staat er op jou wishlist voor deze zomer? 

2 opmerkingen

  1. Mooie items staan er op je wish list! De jurk vind ik heel mooi. Ik ben nog op zoek naar een mooie broek met print.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die jurk is leuk he! van de H&M :)
      Ze hebben echt zo veel leuke printjes nu overal

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!