Life in 2019 - deel 7

Het is weer tijd voor een overzicht van de afgelopen dagen (weken)! Ik pak het op na Koningsdag en begin op dinsdag 30 april. Die avond ging ik na werk lekker op de bank liggen en Ajax - Tottenham kijken. Die wedstrijd won Ajax met 1 nul. Toen leek de finale van de Champions League nog zo goed te behalen....

Donderdagavond was ik vroeg moe en ging op tijd naar bed, nog even lezen en een chocolade eitje eten. Indy kwam er gezellig bij liggen dacht ik, maar die had eigenlijk vooral interesse in het chocolade ei haha. Hij dacht waarschijnlijk dat het wat lekkers voor hem was.

 Zaterdag was het 4 mei. Ik zou overdag afspreken met een vriendin maar die zei in de ochtend af. Toen had ik dus ineens een paar uur niks te doen en daarom besloot ik de 'Homecoming' documentaire van Beyoncé te gaan kijken. Ik had hier al veel goeds over gehoord en vond hem zelf ook erg tof.

Rond 16:00 kwamen Ineke, de vriend van Ineke en opa en oma bij ons eten om de nieuwe tafel in te wijden. We hebben lekker Italiaanse hapjes gegeten, gekletst en daarna samen Dodenherkending gekeken.
 Zondag was het Bevrijdingsdag. De afgelopen jaren was het altijd lekker weer op 5 mei maar dit keer niet. Het regende en was koud. We zijn wel even bij B-pop gaan kijken maar al snel ergens naar binnen gegaan omdat we het allemaal koud hadden. Nacho's en Mojito's waren het back-up plan ;)
Zondagavond lag ik weer lekker op tijd in bed en dit keer kwam Indy wel echt lekker bij me liggen. Ik kan me echt geen leven zonder hem voorstellen :)

Tegenwoordig eet ik vrijwel elke ochtend op werk een portie bananen-spelt pannenkoekjes. Soms gooi ik er fruit over zoals hier. Doe daar een kokos of soja latte bij en mijn ochtend kan niet meer stuk haha.
Woensdag sprak af met mijn nichtje. We hebben er bijna een half jaar over gedaan om een afspraak te plannen haha. Steeds kon één van ons niet en moesten we de afspraak verzetten. Nu was het eindelijk zo ver! Ik bekeek haar nieuwe huisje in Ijmuiden en daarna gingen we lekker lunchen en bijkletsen. Het was erg gezellig!
Mijn outfit van die dag. Erg donker qua kleuren maar het weer was ook erg regenachtig dus dat paste wel goed.

Op Spotify staat de afspeellijst van de Homecoming documentaire van Beyoncé. Ik ben nooit fan geweest van Beyoncé maar dit album vind ik erg goed!
Vrijdag 10 mei ging ik na werk door naar Charlotte in Hoofddorp. Vlak bij haar werk werd een L'oreal Paris uitverkoop gehouden en daar hadden we kaartjes voor. Het was echt een gekkenhuis, zoveel mensen die echt naar producten graaiden haha. We zijn allebei wel goed geslaagd en hoe handig dat het die zondag Moederdag was ;)
Maar eerst was er nog zaterdag 11 mei. Vroeg in de ochtend gingen Charlotte en ik op weg naar Amsterdam voor een shopdagje. We wilden eerst even rustig koffie drinken en Charlotte wist een leuk tentje: Petit Gateau. Vol enthousiasme liepen we naar binnen en daar werden we heel raar aangekeken. Wat bleek, we waren een half uur voor openingstijd binnengestapt. Op de deur had zelfs nog het bordje 'gesloten' gehangen haha, maar dat hadden we totaal niet gezien.
Gelukkig was de eigenaresse heel aardig en mochten we toch alvast gaan zitten voor een taartje en koffie. Een goede start van de dag!
We hebben heerlijk geshopt en zijn allebei super goed geslaagd. Ik kocht onder andere dit shirt van de tv-serie Friends en een reis-etui. Verder heb ik nog twee zomerse shirtjes gekocht, een korte broek, bikini, soort van joggingbroek en oorbellen. 
De volgende dag was het Moederdag en ging ik met Joost en mama lunchen bij Metzo in Haarlem. Ze hebben daar super lekkere Italiaanse burgers.
Één van de cadeautjes voor Moederdag is het My-Jewellery armband setje. Die had ik een hele tijd geleden al besteld en nu kon ik het eindelijk geven :) Mam draagt het ene armbandje en ik het andere.

Cheers!
Het is inmiddels halverwege mei en ik droeg afgelopen week gewoon nog steeds mijn winterjas. Pas sinds twee dagen kan ik mijn zomerjas weer aan. Ik ben echt helemaal klaar met de koude dagen haha.

Indy pakt graag alle beetjes zonlicht mee. Afgelopen woensdagochtend ging hij lekker in de deuropening liggen chillen.
Ik voelde me sinds afgelopen dinsdag ineens verkouden en kreeg een ontsteking aan mijn linker bijholte. Heel irritant want het lijkt steeds alsof er iemand met een hamer tegen mijn linker gezichtshelft slaat :') Waarschijnlijk komt het door stress dus ik hoop dat het in de vakantie over gaat.

Ik besloot afleiding te zoeken in de sportschool woensdagmiddag. Even een half uurtje cardio en daarna kwam ik tot de conclusie dat het toch niet zo'n goed idee was om te gaan sporten. Mijn hoofd deed alleen maar meer pijn.
Mijn sportoutfit was tenminste wel vrolijk gekleurd haha. 
Tijdens het halve uurtje cardio luisterde ik naar een Podcast over Instagram strategieën. Erg interessant vind ik. Het inspireerde me ook om te gaan experimenteren met mijn eigen Instagram en te kijken wat er gebeurd als ik een maand lang foto's plaats met een filter. Alle foto's hebben dan dezelfde sfeer en dat schijnt goed te zijn voor de groei van je Instagram. Ik ben benieuwd!
Het is leuk om te experimenteren met Instagram en zoals de maker van de Podcast over Instagram strategieën zo goed zei: "it;s just an app people!"
Helemaal mee eens! Zie rechts de eerste foto met filter. Ben benieuwd hoe het gaat lopen.

Dat was het voor nu. Morgen ga ik lekker op vakantie naar Griekenland voor een paar dagen. Ik wilde eerst mijn laptop meenemen maar denk dat ik die toch lekker thuislaat. Het is ook al zo'n oud ding, ik weet niet eens zeker of hij de reis wel overleefd haha!
Na de reis zal ik zeker verslagen schrijven over onze tijd in Griekenland :) Fijn weekend allemaal ~


2 opmerkingen

  1. Leuk om te lezen. Petit Gateau heeff heerlijke taartjes. Het is altijd moeilijk kiezen :) Fijne vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha jaaa ik vond het ook echt lastig kiezen! En dankje!

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!