OUTFIT | Thrifted Pants

De laatste keer dat ik bij de Ijhallen was kocht ik deze donkergroene broek. Ik betaalde er slechts 3 euro voor en later kwam ik er achter waarom. Bij het kruis zat namelijk een groot gat. Geen idee waarom het me op de markt niet was opgevallen, maar goed. Het geluk was dat het gat was ontstaan door een kapotte naad. Dat valt dus prima te maken.
Zelf ben ik geen held met de naaimachine (om eerlijk te zijn heb ik geen idee hoe zo'n ding werkt haha), maar in de stad zit een goede kleermaker. Die maakte mijn broek voor slechts een paar euro en nu heb ik dus een zo'n goed als nieuw kledingstuk! De broek zit heel fijn en ik weet zeker dat ik hem deze lente/zomer nog vaak ga dragen. Moraal van het verhaal; gooi niet zomaar iets weg omdat er een gat in zit. Er zijn altijd manieren om deze te maken en een beetje goede kleermaker laat je kledingstuk weer aanvoelen als nieuw :)
Laat jij wel eens kleding maken als er een gat in zit? Of ligt het dan voor altijd in je kast te verstoffen?
Shirt: Vero Moda (zo'n 4 jaar oud)
Broek: Zara (tweedehands)
Schoenen: Loavies (zo'n 6 jaar oud)
Oorbellen: COS
Riem: was ooit onderdeel van een jurkje dat ik al heel lang kwijt ben (oeps)

4 opmerkingen

 1. The pants are extremely cool!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie broek. Ik heb zeker weleens kleding laten repareren of vermaken bij de kleermaker. Dat waren echt mijn favoriete kledingstukken waar ik het voor over had.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed dat je dat gedaan hebt en niet de kledingstukken hebt weggegooid :) Dat is zo zonde, zeker als je ze graag draagt!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!