OUTFIT | 1st one of 2019

(English below) De laatste keer dat ik een outfit foto plaatste was op 13 november 2018. En dat terwijl ik op mijn Instagram regelmatig outfit foto's plaats. Het laatste jaar heb ik dan ook aanzienlijk meer tijd gestoken in Instagram dan in mijn blog, en dat vind ik soms best jammer. Deze blog heb ik namelijk al sinds 2014 en toen ik een aantal dagen geleden bezig was met het jaaroverzicht van 2018 te schrijven, ondervond ik weer hoe leuk het is om artikelen terug te lezen.
Op een blog kan ik toch veel beter mijn verhaal kwijt dan op Instagram. Daarnaast deel ik op Instagram eigenlijk alleen maar de allermooiste kiekjes en hier op mijn blog deel ik ook de minder mooie (maar wel realistische) foto's en verhalen. Om een lang verhaal kort te maken: ik mis het bloggen en wil het weer meer gaan oppakken. Dit zeg ik al een hele tijd, volgens mij stond het in mijn voornemens van 2018 die dus zwaar gefaald zijn haha! Maar nu wil ik het echt weer gaan proberen. Het is gewoon zo leuk om later terug te lezen :) Ben jij meer fan van Instagram of van het bloggen? 

Dan nog even kort over hoe het nu gaat en over deze outfit. Deze trui kocht ik in de uitverkoop van december 2017 en het is nog steeds één van mijn favoriete truien. De kwaliteit is ook nog steeds mooi. Ook dit jaar heb ik in de uitverkoop weer een aantal mooie dingen op de kop getikt.
Daarnaast zijn op dit moment de reisbeurzen in volle gang, dus het werk is lekker afwisselend. Januari is dan ook één van mijn meest favoriete werkmaanden. Het is druk, er zijn verschillende beurzen waar we staan en de boekingen stromen binnen. Afgelopen weekend stond ik op de beurs in Groningen, vrijdag stond ik in Utrecht en komend weekend ga ik naar Breda. Dan blijf ik bij papa slapen dus dan wordt ook vast gezellig :) Hoe gaat het verder met jullie?

English: The last time I posted a outfit here was on November 13th of 2018... While I post outfits on Instagram regularly I almost didn't post them on my blog anymore. If I look back on 2018 I have used Instagram a whole lot more in general than my blog, which is a shame because I love to look back on posts I wrote in 2014 and 2015. On my blog I can write so much better than on Instagram. I also only post the best pictures on Instagram and on my blog it feels good to post the less perfect (and more realistic) pictures and stories. In short: I miss blogging and creating a journal that I can look back on in a few years. I have said it last year as well that I want to blog more again, I think it was part of my resolutions of 2018 which failed obviously haha! But this year I really want to try again. We'll see how it goes! Are you more a Instagram or Blog fan? 

I also wanted to talk shortly about this look and how it's going these days. I bought this sweater in the Wintersale of 2017 and it's still one of my favourites. The quality is very good! This year I have also scored some nice things in the sale as well, which you will see in upcoming outfits. 
Also, this month there are a lot of travelcongresses which we have to go to for work. January is my favourite month when it comes to work! There's a lot to do, we visit the travelcongress and lot's of people book trips for the Summer which results in more work for us. Next weekend I will be in Breda for a travelcongress which is close to where my dad lives so I can visit him. Looking forward to that!  And how are you guys doing? :) 
Trui: H&M
Rokje: H&M
Schoenen: Omoda
Nagellak: HEMA

2 opmerkingen

  1. Your outfit looks cool and comfy!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie outfit! Ik ben ook meer van het bloggen dan Instagram, ook omdat ik van schrijven hou.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!