About New Years Eve (Better late than never, right)

(English below) De eerste week van 2019 zit er alweer bijna op, maar toch wilde ik nog even schrijven over Oudejaarsavond. Per slot van rekening is deze blog een soort dagboek en dan voelt het gek om gebeurtenissen weg te laten die wel mooi waren (dat typende, ik moet echt gaan beginnen aan de artikelen over Sri Lanka, haha).


Op de foto's hierboven zien jullie mijn outfit van Oudejaarsavond. Ik moest overdag gewoon werken maar was in zo'n feestelijke stemming dat ik in mijn Oudejaarsoutfit ook naar werk ging. Daar was overigens weinig te doen en dus mochten we lekker rond 15:30 naar huis.

English: The first week of 2019 is almost over already, but I still wanted to post about NYE. After all this blog is like a diary for me and it feels weird to leave out moments that are special to me. (Speaking of which, I should really start my Sri Lanka travel series soon, haha)

On the pictures above you can see my outfit for NYE. I had to work during daytime but was already in such party mood that I went to work in this outfit. There was almost nothing to do at work so at 15:30 we were allowed to go home. 
 Rond 20:00 arriveerde de familie van Maikel en kon het feestje begonnen. We speelden spelletjes, waaronder Cards Against Humanity, en hielden een sjoelcompetitie.

Around 20:00 the family arrived and the party started. We played several games, one of which was Cards Against Humanity. Such a funny game!
 De tijd vloog voorbij en voordat we het wisten was het al tijd om de champagne in te schenken en af te tellen tot het nieuwe jaar. Dat moment vind ik altijd magisch. In die laatste 10 seconden van het jaar voel ik me altijd zo gezegend met alles wat heb, de mensen om mij heen en wat ik al heb kunnen doen in mijn leven.

Time really flew by and before we knew it it was time for champagne and the countdown to the new year. This moment always feels so magical. In those last 10 seconds of the year I always feel so blessed with everything that I have, the people that are in my life and what I have accomplished so far.  
 Natuurlijk was er ook genoeg mooi vuurwerk te zien buiten. Dit jaar was er ook echt opvallend veel! We waren er zeker wel een uur mee zoet. Al hield ik het wel bij het afsteken van sterretjes haha!
Na al het vuurwerk gingen we binnen nog even wat tv kijken en kletsen. Ik was helaas al best snel moe omdat ik die ochtend om 6:00 op was voor werk. Dus rond 2:00 zeiden we iedereen gedag en dook ik lekker mijn bedje in.

Of course these was also lots of beautiful fireworks to watch outside. This year there was so much! We looked at it for at least an hour. After the fireworks we watched some tv and chatted for a while. Unfortunately I was very tired because I had woken up at 6:00 that morning for work. So around 2:00 we said goodnight and I went to bed. 
De volgende ochtend konden we lekker relaxt opstaan en in de middag kwam mijn moeder mij en Joost ophalen om bij haar thuis het nieuwe jaar in te luiden. We dronken lekker koffie, kletsen wat en aten overgebleven oliebollen. Een heerlijk begin van het nieuwe jaar.

The next morning we could wake up relaxt and my mom picked me and my brother up to celebrate the new year at her house. We had some coffee, chatted and ate leftover snacks. It was a nice way to start the new year. 

Hebben jullie ook een mooie Oudejaarsavond gehad?
Did you have a nice NYE as well?  

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!