OUTFIT | Wrap Dress

Inmiddels zijn we alweer een week terug uit Zeeland en guess what, ik had direct geen tijd meer om te bloggen of te tekenen. Zo typisch haha! Afgelopen maandag stortte ik me direct weer in het werkleven en dat was, ondanks dat we maar week vakantie hadden, best wel weer wennen. 6:00 op, 22:30 naar bed. Dat zijn wel even andere tijden dan tot in de nacht spelletjes doen en vervolgens lekker uit te slapen. Maar goed, inmiddels ben ik al wel weer redelijk gewend en is het plan om weer geregeld te gaan bloggen.

Nu even over deze jurk. Volgens mij heb ik er nog niet eerder over geblogd, in ieder geval niet in de vorm van een outfit artikel. Ik vond hem bij COS begin juni en was direct verliefd.
Dit is precies zo'n jurkje als Jeanne Damas (een model uit Parijs) vaak draagt. Haar stijl vind ik echt geweldig en ze geeft dit soort jurken, waarvan ik eerst altijd vond dat ze oma-achtig waren, een heel nieuw leven. Bovendien heb ik van haar geleerd dat je in de zomer niet veel nodig hebt qua kleding; twee dit soort jurken, zwarte shorts met een gestreept shirt en een mooie lange rok met een basic wit shirt. Wissel dat af met de dagen dat je toch alleen badkleding draagt aan het strand of zwembad en tadaa! Je bent klaar! #goalz voor volgend jaar, haha, want deze zomer was mijn koopgedrag weer een drama. In de herfst wil ik dat anders aanpakken, maar daar later meer over. De laatste weken van de zomer ga ik nog even genieten van deze leuke jurk.Wat vinden jullie van dit soort jurken?

English: The first time in a while that I'm posting a English translation underneath my usual Dutch writing. On my Instagram I asked if people would be interested to read my blog if there it's in English as well and 86% answered with YES!. So from now you can find a English summary in each post. Let's see how it goes. 

Now let's talk about this dress! I bought it at COS in the beginning of June, it was love at first sight. I had seen dresses like this all over Pinterest but especially Parisian model Jeanne Damas got me excited about this summer trend. I absolutely love her style and she teached me that you actualy don't need a lot of clothes for the Summer. A few dresses like this, a pair of black shorts, a striped shirt, a basic white shirt and a long skirt. Combine that with the days you only wearing bathing suits at the beach or pool and you're done! #GOALZ for next year because this Summer my buying behaviour was badddd. In Autumn I want to change, but more about that topic later! Now that it's still good weather I'm going to enjoy this dress a little more. Do you like dresses like this?

2 opmerkingen

  1. Mooie jurk, staat je goed! Ik hou ook van de Jeanne Damas stijl.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje Darina :) En ja he haar stijl is zo mooi <3 echt een inspiratiebron

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!