25!

Wow sinds mijn verjaardag afgelopen zondag gingen de dagen ineens erg snel. Het is altijd wat hectisch voordat we op vakantie gaan. Op werk moest ik nog veel afronden, er moest een oppas voor Indy geregeld worden en er komen altijd last-minute dingen bij die ineens voor de vakantie nog gedaan en gekocht moeten worden.

Nu zitten we hier in Zeeland en hoop ik dat de komende dagen lekker traag gaan. In ieder geval was vandaag al een mooie dag, we hebben lekker aan het strand gelegen en gezwommen in de zee. Nu doet iedereen wat voor zichzelf en straks gaan we samen eten en vanavond waarschijnlijk spelletjes doen.

Maargoed! Ik dwaal een beetje af, want dit artikel zou gaan over mijn verjaardag. Afgelopen zondag vierde ik het voor een klein gezelschap. Daar had ik voor gekozen omdat ik geen tijd had om een uitgebreide verjaardag te organiseren en taarten te bakken enzo. Uiteindelijk was het nog stressen want we waren zondag extra vroeg opgestaan om boodschappen te doen, toen bleek dat de supermarkt pas om 12:00 open ging. De visite was uitgenodigd voor 12:30 ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Dus dat was erg fijn haha! Gelukkig hebben we het gered. Overdag kwam de familie van Maikel langs voor taart en s'avonds hebben we voor mijn ouders en aanhang gekookt. Het was een erg gezellige dag en ik ben enorm verwend! Zoveel mooie en goed bedachte cadeaus! Ik laat de foto's maar de rest van het verhaal vertellen ๐Ÿ˜‰
 Zoveel cadeaus! Mama en Renรฉ hadden een hele doos gevuld met 25 cadeautjes. Heel leuk bedacht en ook creatief, want 25 verschillende cadeautjes bedenken valt volgens mij niet mee haha!
ร‰รฉn van de cadeaus: een Marokaanse high tea ๐Ÿ˜ Lekkerrr!
 Na het eten vonden mama en ik het een goed idee om samen een foto te maken. Dat idee liep uit in een hele photoshoot. Op de rechter foto van de bovenste rij staat mama op mijn voet en linksonder kunnen jullie heel duidelijk de reactie van mijn gezicht aflezen hahahaha!
Daarna kregen we natuurlijk de slappe lach!
Een globaal overzicht van alle cadeaus: Yankee Candles met herfstgeuren, mooie boeken (NYC guide, The Coveteur en het Plantenboek), twee posters met planten en vlinders, wijnglazen, bodybrush, groentechips, een schetsboek, Flow tijdschrift en special, gezichtsmaskers, tasje uit Colombia en van Maikel kreeg ik een printer waarmee ik kaarten en posters kan printen voor mijn webshop. Heel tof!๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’™


Het was een erg geslaagde dag! 

Nu ga ik lekker genieten van mijn vakantie hier. Ik zal later deze week nog wel een overzicht met foto's van Zeeland plaatsen. Tot dan en fijn weekend allemaal! ~

6 opmerkingen

 1. Aah je bent verwend zo te zien! Nog gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie cadeautjes! Je hebt een hele mooie verjaardag gehad volop gezelligheid. Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi leuk die foto's met je moeder!
  En wat ben je verwend met cadeautjes zeg :) hierbij trouwens ook nog op je blog: nog gefeliciteerd :D

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!