Bezoek aan Middelburg en uit eten op het strand

Woensdag was de eerste dag dat de temperatuur goed genoeg was om wat te ondernemen. Het was voor de verandering eens geen 30 graden en mega benauwd. We besloten om overdag naar Middelburg te gaan en Daantje en ik hadden voor in de avond een restaurant aan het strand gereserveerd.

Middelburg is een sfeervolle stad met een mooie centrum. Je kunt er best aardig winkelen (de standaard winkels zoals H&M, Only en Van Haren zitten er sowieso) en er zijn een aantal leuke cafés om te lunchen of wat te drinken. Helaas was het wel erg druk omdat het ook kermis was, maar we hebben ons toch prima vermaakt. Lekker even rondlopen, winkelen en daarna lekker een drankje doen op het terras.
 Hoeveel planten kun je kwijt op één woonboot 😂👍
Ik kon eindelijk mijn nieuwe spijkerrokje aan! Die zit zo lekker! Echt een goeie koop.

 In de avond gingen we uit eten met zijn allen bij restaurant Vloed aan het strand. Dit is eigenlijk een soort traditie geworden want ieder jaar als we in Zeeland zijn gaan we wel uit eten bij Vloed. Het is een sfeervolle strandtent met mooi uitzicht over de zee en erg lekker eten. Als voorafje bestelden we twee plateaus met kleine gerechtjes om te delen en als hoofdgerecht ging ik voor de Fish&Chips.
 Aperol Spritz heb ik leren drinken van Nikkie en Daantje, een fris zomers drankje 💛
Na het diner konden we nog een glimp opvangen van de zonsondergang. Zo mooi!  

Vandaag is alweer onze laatste dag in Zeeland. Het is hier zo relaxt, ik wil nog niet naar huis haha. 
Ik ga me maar snel klaarmaken want we gaan zo naar het plaatsje Veere. Daar gaan we ook ieder jaar heen haha! Lekker toeristisch is het maar wel schattig. Daar zal ik ook zeker nog over bloggen. 

Fijne zaterdag allemaal! Xx

2 opmerkingen

  1. Wat ziet het er allemaal leuk uit. Ik ben nog nooit in Middelburg geweest, toch maar eens doen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een mooie foto's! Vooral van die huisjes met de reflecterende ramen van de zonsondergang! Dat spijkerrokje staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!