Groetjes uit Zeeland!

We zijn nu drie dagen in Zeeland en het is echt heerlijk! De zomerse temperaturen blijven hangen (vandaag ook weer 35 graden!!) en daardoor voelt het alsof we in het buitenland zitten. Vooral op het strand als er overal om ons heen Duitsers en (enkele) Fransen rondlopen.

Door het mooie weer zijn we elke dag op het strand te vinden en kan ik mooi mijn Unicorn opblaasband gebruiken (hij heeft inmiddels de naam Charlie gekregen). Het water is zo lekker dat je er makkelijk een tijdje in kunt liggen. Soms is het zelfs beter te doen in het water dan op het strand, zoals gisteren toen het ook boven de 30 graden was. Het enige nadeel zijn de kwallen. Die zijn er niet erg veel maar Daantje en ik zijn al wel gestoken. Het voelt alsof je met je been langs een brandnetel komt. Dat valt dus erg mee gelukkig.

Verder doen we niet zo veel maar dat was ook de bedoeling. Lekker lezen, tekenen, spelletjes spelen en s'avonds sterren kijken. Voor vanavond wordt er onweer voorspelt, dan willen we in een strandtent gaan zitten om de bliksem boven de zee te kunnen zien. Lijkt me heel gaaf!

Ik zie nu dat de tafel wordt gedekt voor het ontbijt dus ik ga ervandoor! Fijne dag allemaal!

8 opmerkingen

 1. Ohh lekker zo'n vakantie! Veel plezier nog ;)
  Kwallen heb ik trouwens echt een hekel aan, misschien is het meer het feit dat ik niet weet hoe zo'n steek voelt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Gaat zeker lukken :)
   Ik moet zeggen dat ik de steek van de kwal veel pijnlijker had verwacht. Het is niet iets waar je echt van schrikt namelijk, opeens voel je dat het langzaam aan begint te jeuken en te prikken en dat neemt dan toe. Maar veel heftiger dan een brandnetel voelt het niet :)

   Verwijderen
 2. Echt super fijn en Zeeland is ook gewoon top! Behalve die kwallen dan.. haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa het is zo mooi hier <3 Maar inderdaad die kwallen zijn het enige mindere haha!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!