Sunny Sunday

Wat was het dit weekend heerlijk weer! Jeetje, wat een verschil qua temperatuur met afgelopen week! Het voelt alsof de lente nu echt gaat beginnen en daar kijk ik zo naar uit. Vandaag ik samen met mijn nichtjes in Rotterdam. We hebben heerlijk geluncht in de Markthal en daarna in het zonnetje een ijsje gegeten. Het eerste ijsje van 2018! Dat moest natuurlijk even vastgelegd worden haha. Overigens was het al enorm druk in de ijszaak. Iedereen wilde het mooie weer vieren met ijs :D Heb jij ook zo genoten van het weer dit weekend? 
Fijne avond allemaal <3 

4 opmerkingen

 1. Heerlijk dat het weer beter wordt en te genieten van zo’n lekker ijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet er nog maar van zolang het kan, ik hoorde dat aankomend weekend weer 'echte winter' is voorspeld :(
  Ik wil lente (en ja ook een ijsje haha)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh neee haha daar heb ik echttt geen zin meer in! Hopelijk duurt het maar even en is het daarna klaar met de winter

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!