OUTFIT | 90s style

 Wow de afgelopen 10 dagen dat ik niet heb geblogd zijn echt voorbij gevlogen! Sowieso is heel de maand maart erg snel gegaan. Ongeveer 2 weken geleden kreeg ik de vraag of ik illustraties wilde maken voor de presentatie van Lot's Mind. Heel tof! Daarvoor ben ik nu bijna elke vrije dag en avond druk bezig met illustreren. Het is heel leuk om te doen, maar ook wel vermoeiend want ik wil aan de verwachtingen voldoen. Dat vergt extra concentratie en energie. Ik denk wel dat het resultaat heel leuk wordt šŸ˜Š Ben erg benieuwd naar de presentatie!

Doordat ik zo opga ik het illustreren is het bloggen er totaal niet van gekomen. Ik heb wel veel ideeƫn en die wil ik de komende tijd graag gaan uitwerken, want ik mis het bloggen echt. Nu ga ik snel weer verder met tekenen en daarna sporten, pokebowls maken, douchen en relaxen. En hoe gaat het met jullie?

3 opmerkingen

 1. Gaaf dat je gevraagd bent om illustraties te maken! Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Ik vind het ook echt tof en het is een heel leuk project :) Dankje!

   Verwijderen
 2. Tof dat je illustraties mag maken voor een presentatie :D

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!