OUTFIT | Nieuwe sneakers

 Bovenaan mijn lente wishlist stond een paar lage witte sneakers en na een lange zoektocht heb ik eindelijke de juiste gevonden. Dat viel namelijk nog niet mee. Nou zul je misschien denken: hoe moeilijk kan het zijn, er worden honderden soorten witte sneakers verkocht.
Dat klopt! Alleen is elk paar toch net even anders en dat maakt het kiezen er niet gemakkelijker op. Eerst wilde ik gewoon Stan Smiths kopen, maar die heeft echt IEDEREEN al. Bovendien zitten ze niet bijzonder lekker en comfort is bij sneakers wel echt een vereiste vind ik.

Na lang twijfelen en rondkijken vond ik afgelopen week op Zalando eindelijk het paar sneakers waar ik naar op zoek was: de K-SWISS Clean Court CMF in wit/grey marble. Wat Marble?! Ja tof he! Op de achterkant van de schoen zit rondom het merkplaatje een marble patroon. Dat had ik nog niet eerder gezien bij een witte sneaker en het trok direct mijn aandacht. Bovendien zijn de reviews lovend en spreekt iedereen over het comfort, dus besloot ik ze te bestellen.

Wat ben ik blij met deze aankoop! De sneakers zijn echt mooi, ze vallen goed (je krijgt er geen klompvoeten van) en er zit Memory Foam in. Dat laatste wist ik van te voren niet want het stond nergens beschreven, maar het verklaart wel direct waarom iedereen zo lovend is over deze sneaker. Het foam vormt zich naar jou voet en dat loopt zoooo heerlijk! Ik heb echt geen seconde spijt van mijn aankoop en kan iedereen deze sneakers aanraden šŸ˜ Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?

Follow

4 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!