The Ugly Christmas Sweater

Twee dagen voor kerst krijg ik (natuurlijk...) ineens allemaal inspiratie voor kerstgerelateerde artikelen... Dan maar proberen om de laatste dagen van het jaar nog zoveel mogelijk te plaatsen. Zojuist heb ik al het artikel voor morgen uitgewerkt en zo meteen zijn de rest van de ideeƫn aan de beurt. De kerstsfeer zit er in ieder geval goed in! Gisteren hebben we met het bedrijf heerlijk gegeten bij restaurant Hanting in Den Haag. Dat is een keuken van Franse en Oosterse fusion gerechten. Heerlijk was het!
Vandaag staat op kantoor de kerstradio aan en heb ik met een collega een mini kerstbrunch georganiseerd. Zaten we daar gezellig met zijn tweetjes in onze foute kersttruien te brunchen haha!šŸ˜ Dit is overigens mijn laatste werkdag van 2017, tussen kerst en oud&nieuw ben ik lekker vrij. Hebben jullie ook lekker vakantie? 

2 opmerkingen

  1. Zo’n leuke trui! Ik heb nu ook lekker kerstvakantie voor het eerst in jaren :) Fijne feestdagen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! :D en wat heerlijk! Geniet ervan en hoop dat je ook fijne dagen hebt gehad

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!