Mijn outfits van 2017 op een rijtje

In 2017 heb ik 30 outfits op de foto gezet en het leek mij leuk om die eens achter elkaar te plakken. Zo zie je ook goed de overloop van winter naar lente, zomer en herfst outfits. Sommige looks zou ik nu nooit meer dragen, sommige kledingstukken zijn stuk of heb ik verkocht, andere looks geven me nu weer nieuwe inspiratie. Ik ben benieuwd welke look jou favoriet is! Laat het me weten in de reacties 😁 
 1. My winter uniform
 2. That leather skirt (die helaas stuk is gegaan 😓)
 3. Oversized grey cardigan 
 4. The vintage leopard tote 
 5. A little bit ashamed (ik moest echt nodig mijn haar verven hier!) 
 6. Let the sun shine
 7. Winter is almost over...
8. Easter outfit 
9. Comfort is my second name 
10. Blue summer dress 
11. Summery stripes 
12. Liefde op het eerste gezicht 
13. Summerstyle polka dots 
14. The Pink Blazer 
15. Ik heb iets met streepjes 
16. Wearing my new loafers (die inmiddels alweer zijn verkocht haha)
17. All black in summer
18. Between summer and fall
19. Ohhh sunny days 
20. Back in august 
21. Off the shoulder 
22. New trenchcoat 
23. Office vibes 
24. De geruite broek 
25. Shorts in Autumn 
26. Red velvet 
27. De groene blazer 
28. Flower dress 
29. Black Friday 
30. Christmas 2017

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!