Mijn Top 5.... (de Kersteditie)

Op de website van mijn favoriete Finse blogger zag ik een leuk artikel staan over haar 'Top 5' van verschillende onderwerpen die met kerst te maken hebben. Leuk bedacht en dus neem ik hem graag over om mijn eigen top 5 lijstjes met jullie te delen. Ik ben ook wel benieuwd naar jullie antwoorden op de verschillende categorieën! Laat het me weten als je zelf ook een artikel als dit hebt gemaakt :)


Top 5

Kerstfilms:
 1. Bridget Jones 
2. Arthur Christmas
3. Love Actualy 
4. The Night Before
5. How the Grinch Stole Christmas


Eten en drinken:
1. Gingerbread Latte
2. Hertenbiefstuk met stoofpeertjes en haricots verts
3. Spoon
4. Kerststol
5. Warme chocomelk


Kersttradities:
1. De 3 kerstdiners met familie
2. All You Need Is Love kijken
3. Kerstboom versieren
4. Kerstsamenzang
5. Kerstkaarten maken en sturen

 Kertstliedjes:
1. Baby it’s cold outside – Michael Bublé
2. Driving home for Christmas - Chris Rae
3. It's beginning to look a lot like Christmas - Johnny Mathis
4. Santa’s coming for us – Sia
5. Underneath the tree - Kelly Clarkson

🌟🌟

2 opmerkingen

  1. Leuke favorieten! Fijn vooruitzicht om de kerstfilms weer te zien :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!