Let it snow!

Sneeuw! Ik had er al zo erg op gehoopt toen december begon! Je zult dus wel begrijpen dat mijn geluk niet op kon toen het afgelopen zondag begon te sneeuwen. En het was geen bescheiden beetje sneeuw, nee, binnen een paar uur waren de straten en huizen bedekt met een dik pak. Wat heerlijk! Dit verdubbelde mijn kerststemming direct. Zelfs de vertraagde treinen op maandagmorgen konden mijn humeur niet aantasten. Die middag mochten we eerder naar huis van werk en maakte ik onderweg direct een paar foto’s. Blij dat ik dat gedaan heb, want sinds dinsdag is het regenachtig en alle sneeuw is inmiddels alweer gesmolten. Hebben jullie nog genoten van de sneeuw?
De tuin van mijn moeder's huis zag eruit als in een sprookje

⛄⛄⛄
 


2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!