Wat mij op dit moment bezig houdt


Ik merk dat ik steeds vaker blogposts maak met meer tekst dan foto's. Op zich geen probleem natuurlijk maar het viel me ineens op, haha. Ook deze post zal voornamelijk tekst bevatten. Nu dat ik klaar ben met mijn werkzaamheden voor het stagebedrijf zijn er weer allemaal andere dingen die mij bezig houden. Maar geen zorgen, dit zijn eigenlijk alleen maar leuke dingen ;)


 • Over iets minder dan een maand is de deadline van mijn onderzoeksrapport en stageverslag. Ik loop aardig op schema en heb dankzij alle steun van vrienden en familie genoeg enquêtes verzameld. Nu is het nog een kwestie van even doorbijten en alle resultaten verwerken tot een mooi advies. 
 • De motivatie voor mijn onderzoek is er, maar nu dat ik ineens niet meer elke dag naar Amsterdam hoef te reizen, voel ik me toch een beetje verloren qua het indelen van mijn tijd. Het voelt namelijk alsof het elke dag weekend is, maar dat is natuurlijk niet zo. Vroeg opstaan is gelukkig geen probleem, maar alle andere dingen die ik graag met mijn vrije tijd doe, wel. 
 • Ik ben namelijk weer begonnen met tekenen en dat gaat erg goed. Ik heb er erg veel plezier in en de leuke reacties die ik krijg op Instagram motiveren ook zeker om er mee door te gaan. Binnenkort zal ik weer wat tekeningen hier plaatsen :)
 • Daarnaast sta ik sinds drie weken ingeschreven bij de sportschool en volg ik trouw elke woensdag een hoelahoep les. Na de eerste keer had ik zoveel spierpijn haha, maar nu gaat het steeds beter. Ieder lid van de sportclub krijgt ook een eigen trainingsschema gebaseerd op wat diegene graag zou willen trainen, maar eigen vind ik de lessen veel leuker. Dat is ook de reden dat ik mij heb ingeschreven. Voor de rest van deze week staan Bodybalance en Pilates nog op de planning ;)
 • Allemaal leuk en aardig dat sporten en tekenen, maar mijn bankrekening loopt langzaam aan leeg en met een reis naar Japan om de hoek en mijn vele andere dure hobby's (shoppen, uit eten, sporten, ect.) kan dat natuurlijk nooit lang goed gaan. Ik wil graag werken, maar aan de andere kant ben ik ook bang dat het de tijd die ik nodig heb voor mijn onderzoek inneemt. Bovendien heb ik al redelijk wat afspraken staan voor de maand juli en een werkgever gaat daar vast niet mee akkoord. Een uitzendbureau zou dus de beste optie zijn, alleen zijn die klusjes vaak echt heel saai en bovendien betaald het slecht. Dus hoe ik dit ga aanpakken weet ik nog niet...
 • En dan last but not least, het begint weer te kriebelen en ja, je raad het al; ik ben alweer aan het rondkijken voor een nieuwe layout voor mijn blog. Om de zoveel tijd heb ik behoefte aan wat nieuws, een soort van nieuwe start. Op 1 januari 2016 koos ik voor de layout die mijn blog nu heeft, en sindsdien is er al weer zoveel gebeurd dat ik nu weer behoefte heb aan wat anders. Een frisse look :) En! Ik hoop voordat ik naar Japan ga een nieuwe camera (of tweedehands mag ook) aan te schaffen. De camera die ik nu heb is op zich prima, maar de batterij gaat zooooo snel leeg. In Japan zou ik dan om de halve dag nieuwe batterijen erin moeten doen en dat zie ik niet zitten...

Weer een hoop geklets en ondertussen is het alweer 11:00. Hoog tijd dus om te gaan douchen en aan de verslagen verder te werken. Want vandaag moet ik toch echt wat aan school gaan doen. 

Fijne donderdag allemaal!

*alle plaatjes komen van Tumblr

4 opmerkingen

 1. Wat leuk dat je hoelahoep les hebt! Lijkt me echt tof om een keer te proberen en ik geloof best dat je er spierpijn van krijgt haha.
  Ik kan me best voorstellen dat het lastig is als je niet meer elke dag een vast ritme hebt door stage. Het lijkt nu opeens alsof je zeeën van tijd hebt, maar de dagen vliegen echt voorbij. En het is zo makkelijk om afgeleid te raken of wat anders leuks te gaan doen. Gelukkig dat je aardig op schema bent en inderdaad nog even doorbijten. Het is vast een geweldig gevoel als je het straks af hebt en ingeleverd hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa het is echt leuk! Ik kan het aanraden~
   jaaa precies, de dagen gaan ineens weer zo snel en ik ben echt even in een gat gevallen qua ritme, maar hopelijk pak ik het komende week weer op. En ik kan echt niet wachten om alles in te leveren en af te sluiten :)

   Verwijderen
 2. Je zou kunnen proberen om op marktplaats dingen te verkopen? Het levert niet veel op (nou, ligt eraan wat je hebt natuurlijk) maar als je tijd zat hebt en geld nodig hebt is dat wel een leuk extraatje! En nu ik dit typ moet ik daar zelf ook echt eens naar gaan luisteren, ik heb nog zoveel spullen voor marktplaats en ik kan ook wel wat extra geld gebruiken :')
  Maar hop hop, aan je onderzoek nu :3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou idd kunnen proberen om wat manga te verkopen via Marktplaats of wat kleding. Komend weekend sta ik wel op de Ijhallen en hopelijk haal ik daar wat extra's op :) Dat zou leuk zijn.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!