Een kijkje in mijn leven #11


Nog twee dagen, dan heb ik de voorlopig laatste versies van mijn verslagen ingeleverd en heb ik weer even rust totdat de allerlaatste feedback is doorgevoerd. Al hoewel... "rust" zou ik niet zeggen :P Dit weekend staat namelijk weer vol met activiteiten, maar wel allemaal erg leuke activiteiten. Zaterdag komt mijn broertje thuis van vier maanden studeren in Nice, en zondag sta ik met mijn nichtje op de Ijhallen-markt om kleding te verkopen :) Ben erg benieuwd hoe dat zal gaan, want ik heb het nog nooit eerder gedaan.

 Ik ben even kwijt wanneer ik deze foto's gemaakt heb haha, nu dat ik geen stage meer loop ben ik de dagen vaak kwijt. Ik denk dat het vrijdag twee weken geleden was toen ik thuis kwam van mijn laatste dag stage. Om dat te vieren bestelde ik sushi ;)
 Zoals jullie wel weten, heb ik het tekenen weer opgepakt. Al gaat dat niet altijd even makkelijk. Indy vind het heerlijk om op mijn tekenboek te liggen  en zeker rond etenstijd zit hij mij graag dwars :P
 Uit één van de kookboeken die ik uit de bieb haalde maakte ik deze maaltijd. Vooral de avocado spread was super lekker <3 En s'avonds nog even schetsen.
 Afgelopen woensdag ging ik langs het AMC om Céline op te zoeken. We hadden een uurtje, maar dat was precies genoeg tijd om de Starbucks te plunderen haha.

Ik moest afgelopen week echt moeite doen om me tot schoolwerk te zetten. Aan tafel had ik teveel afleiding, dus zocht ik de rust op bij Indy in bed.
Donderdag sprak ik met Rachelle en Sophie af om ramen te eten bij Ramen-ya. Erg lekker en gezellig :)
 We sloten de avond af bij de Starbucks, een traditie haha~
 Vrijdag kwamen mama en René en namen we het huis onder handen. Er moest veel schoongemaakt en opgeruimd worden omdat mijn broertje morgen weer thuiskomt uit Frankrijk. Lucky wil altijd graag knuffelen aan het einde van de dag haha.
Zaterdag vierden mijn nichtje en neefje hun verjaardagen en ze hadden deze heerlijke Amerikaanse taarten gemaakt <3 
Woensdag bracht ik door in de Bagels&Beans met Rachelle waar we hard aan onze verslagen gewerkt hebben. In de avond was het tijd om te relaxen met een nieuw boek: Masterclass Ondernemen. Echt een aanrader :)

Nu ga ik me snel aankleden en naar de bibliotheek om mijn onderzoek af te ronden. Hopelijk kan ik het vandaag zoveel mogelijk aftypen zodat ik straks alleen nog de feedback hoef te verwerken en geen nieuwe informatie hoef uit te typen.

Hoe was jullie week? 

5 opmerkingen

 1. Heb je de layout van je blog veranderd? Ik ben al een tijdje niet meer op je blog geweest (en ook niet op andere blogs :o ) en opeens valt het me op :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha nee het is al sinds januari zo :P tenzij je sinds toen niet meer op mijn blog bent geweest ;)

   Verwijderen
 2. Zoveel (lekkere) taarten! Hebben jullie dat wel allemaal opgekregen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee haha! Er ging ook een deel mee naar huis om later op te eten. Ze waren wel echt heerlijk~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!