Een Kijkje In Mijn Leven #9


En toen was het alweer mei! De dagen gaan langzaam maar toch ook zo snel. Ik heb weer wat foto's verzameld met om jullie te delen :) Wat is het trouwens heerlijk dat het beter weer wordt he? Eindelijk! Vooral morgen tijdens Bevrijdingspop komt dat goed uit. Lekker genieten van de zon met muziek en vrienden. Wat zijn jullie plannen voor morgen?
 Zaterdagmiddag ging ik samen met Charlotte naar de Yoghurt Barn. Ik was er zelf nog nooit geweest en werd blij verrast. Wat een super lekkere combinaties hebben ze daar. Ik ga er zeker snel weer heen!
 In de avond maakte ik een nacho schotel en hield ik een relax avondje met mijn date Indy. Ook heb ik die avond sinds een lange tijd de hele nacht alleen thuis geslapen. Dat was even spannend maar het ging wel goed :)
 Langzaam aan wordt het beter weer en dat betekend weer lekker zonnen in de tuin. Ik ben ook weer begonnen met het drinken van smoothies. De combinatie van sojamelk, honing, banaan en rood fruit is zeker een aanrader.
 Maandag avond was ik erg moe en ging ik lekker met een maskertje en Netflix in bed chillen.
Gisteren kwamen mijn vader, Daantje en Nikkie naar Haarlem en aten we bij Sumo. Het was erg gezellig en lekker.

Vandaag heb ik voornamelijk thuis aan mijn onderzoek gewerkt. Dat ging goed en ik ben behoorlijk opgeschoten. Om half 7 ging ik naar de sportschool, daar heb ik mij ingeschreven en meteen meegedaan met de een hulahoop les. Dat was best zwaar haha! Maar ik ben wel blij dat ik het gedaan heb. Nu nog even lekker relaxen en morgen genieten op B-pop.

2 opmerkingen

  1. Oooh al dat lekkere eten. Net voordat jij die foto op snapchat plaatste van de Yoghurt Barn zat ik me te bedenken dat ik daar wel weer eens heen wilde. Ik had er zo'n trek in! En toen kwam jouw foto ook nog eens voorbij haha. Zooo lekker. De sushi ziet er ook lekker uit. Sumo vind ik eigenlijk altijd wel goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!