Drie Nieuwe Tekeningen


Afgelopen week heb ik het tekenen weer opgepakt en oh, wat geeft dat een fijn gevoel! Het is wel weer even inkomen en niet alles verliep zoals ik had gehoopt ;) Maar de proces foto's en eindfoto's wilde ik toch graag met jullie delen. Geen zin om steeds wachten op een blogpost, dan kun je mijn tekenproces volgen op Instagram via @fashionillustrationsbyme.


Céline Luggage Handbag
 Mijn eerste project, na een maand niet te hebben getekend, was de Céline Luggage handtas. Alles ging goed totdat ik de tas wilde inkleuren. Toen stond ik namelijk voor een dilemma met mijn zwarte stift. Ik was bang dat als ik deze stift zou gebruiken, de details zouden wegvallen. Dus kleurde ik de tas dus in met potlood, maar het voelde niet goed. Ik ging uiteindelijk toch met de stift over het potlood heen, maar dat had ik beter niet kunnen doen... Daardoor werd het naar mijn idee een rommeltje. Gelukkig maak ik altijd meerdere foto's tijdens het tekenen haha, en nu weet ik weer waarom ik liever niet inkleur met zwart.

Céline Trapeze bag
Ik was behoorlijk gefrustreerd door het ongelukje met de zwarte stift, dus die avond besloot ik direct aan mijn volgende tekening te beginnen als afleiding. De Céline Trapeze tas is geen lastige tas om te tekenen :) En het goed gelukte experiment om de donkerrode kleur te krijgen maakte mijn humeur weer helemaal goed ~

Furla Metropolis minibag
Hoe tof is het cubus-design van deze tas!? Ik kreeg direct de kriebels om het na te tekenen en het is redelijk gelukt :) Wat wel vreemd is, is dat op de foto de tas scheef lijkt te zijn :o Maar dit is vrijwel onmogelijk aangezien ik met een liniaal heb gewerkt en alles had uitgemeten.... Maar goed :P 

Welke tekening in jou favoriet? Ik ben benieuwd! 


10 opmerkingen

 1. Echt heel erg leuk getekend! ik ben je ook op Instagram gaan volgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee ! En wat leuk dat je me op Instagram volgt nu :D

   Verwijderen
 2. Ik vind dat je er talent voor hebt :D
  Je hebt ze mooi getekend!
  En het probleem met de 'scheve' tas ligt misschien aan je camera (lens corrections ofzo :p)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Dinja <3 en ohhh :O ja dat zou het kunnen zijn inderdaad! Ik was al helemaal in de war haha

   Verwijderen
 3. Wow ze zijn echt mooi geworden! Gave tekeningen maak je :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hóe knap is dit? Wow, dat meen ik echt hoor! Ik vind ze alle drie tof. Als ik moet kiezen vind ik denk de tweede het leukst, maar eigenlijk wil ik niet kiezen haha. Gaaf gedaan hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OMG so pretty *_* how do u do thisss~

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf gedaan zeg! Je kan echt goed tekenen! Ik vind de trapeze bag erg gaaf!

  www.marushilifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!