Kersenbloesem Festival & Shoppen Op De Ijhallen

Afgelopen weekend zat vol met leuke activiteiten :D Zaterdagmiddag reisde ik naar Amstelveen, daar werd namelijk het Kersenbloesem Festival gehouden in het Amsterdamse Bos. Het was zo mooi om alle kersenbloesem bomen bij elkaar zien, zeker nu ze in vol op bloei staan. Ik was eigenlijk op het festival om enquêtes uit te delen voor mijn afstudeeronderzoek, maar kwam al snel klasgenoten tegen. Daar heb ik toen de rest van de dag gezellig mee rondgelopen en gegeten :)
Het was ontzettend druk maar de sfeer was goed EN het was ook nog eens heerlijk weer :) Een geslaagde dag dus~

 Zondag ochtend reisden Julia en ik al vroeg naar Amsterdam om samen naar de Ijhallen te gaan. Het was echt een perfecte dag! Omdat we er zo vroeg waren was het nog rustig op de markt, en daardoor konden we op ons gemak rondkijken. We zijn allebei goed geslaagd en rond 13:00 besloten we nog even van het zomerse weer te genieten in de open lucht lunchroom: Noorderlicht. Ik had echt een vakantie gevoel, zo fijn~
Dit zijn mijn aanwinsten van de markt:
 Een oudroze blazer. Ik was al langer op zoek naar een mooie blazer zonder schoudervullingen en deze is echt perfect. Eerst wilde k hem echter laten hangen omdat ik eigenlijk nooit roze kleding draag, maar Julia wist me te overtuigen, en ik ben blij dat ze dat gedaan heeft want ik ben er ontzettend blij mee :)
 Een Louis Vuitton Monogram rugtas. Het is heel toevallig, want afgelopen week zag ik iemand op het centraal station met dezelfde rugzak lopen en ik vond het echt zo leuk staan. Ik vroeg me toen af waar ik zo'n soort rugtas zou kunnen vinden en voilà! Daar hing hij ineens op de Ijhallen. Die ging direct mee naar huis haha ;) Ik ga er niet vanuit dat het een echte LV is, aangezien ik er maar 20 euro voor betaald heb haha, maar dat maakt het niet minder leuk ;)
Kleine tasjes heb ik eigenlijk maar heel weinig omdat mijn portemonnee er vaak niet in past en los geld meenemen vind ik onhandig. Deze was echter te leuk om te laten liggen en heeft ook nog eens veel ritsvakjes waardoor ik toch ook makkelijk mijn telefoon en geld mee kan nemen. Bovendien gaat hij dicht met een magneet en twee ritsen, niet echt praktisch maar wel goed beveiligd haha~

Ik ga zeker komende maand weer terug naar de Ijhallen en Julia en ik willen misschien zelf een kraam gaan huren om onze kleding te verkopen. Het leuke aan de Ijhallen is dat mensen er niet met hun kleding en spullen staan om er winst op te maken, vrijwel alles wordt verkocht voor 2 tot 6 euro of minder (op uitzonderingen na dan, zoals de LV rugzak) en daardoor is de sfeer onder de kopers en verkopers ook super goed :) Ik kan zeker aanraden om de Ijhallen eens te bezoeken~

Hoe was jullie weekend? 

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!