Een Kijkje In Mijn Leven #8

 Tijd voor een nieuw kijkje in mijn leven :) De afgelopen drie weken genoot ik van de eerste lente dagen, at ik weer eens tapas en leende ik mijn eerste boeken bij bieb. Let's have a look, shall we~
1. Deze foto nam ik op 19 maart, maar het voelt als gisteren. De tijd gaat zooo snel ineens :) 19 maart was de eerste dag dat ik in het zonnetje kon zitten zonder het koud te hebben. Heerlijk!
2. Uitzicht op de Amstel
3. En daar hoort natuurlijk een lekkere latte bij
4. Elke week spreek ik op woensdag of donderdag na stage af met vriendinnen om samen te eten.
 1. Als ik met vriendinnen eet dan is het meestal iets snels en makkelijks maar dit keer hadden we zin in sushi
2. Toen was het alweer tijd voor het Paasweekend. Op goede vrijdag besloten Maikel en ik om ons eigen feestje te bouwen en samen te gourmetten :)
3. Zo'n zonsondergang vraagt gewoon om een foto
4. Hawaï-tosti's met Celine tijdens de National Glamour Day.
 1 + 2 + 4 Afgelopen zondag was het echt zulk lekker weer, een beetje zoals vandaag. In Amsterdam kon ik mijn telefoon en portemonnee ophalen nadat die door een winkelmedewerker waren gevonden. Om te vieren dat het allemaal goed is afgelopen, besloten we tapas te eten bij La Cubanita. Het was alweer een tijdje geleden dat ik tapas had gegeten. Ik was even vergeten hoe lekker Sangria is <3
3. Zodra het beter weer wordt krijg ik direct trek in salades. Dit was een salade met mozzarella, tomaatjes, pastaschelpen en balsamico dressing.
1. De kat van mijn stagebegeleider is zo dik dat hij altijd half dubbel gevouwen in de krap paal ligt haha!
2. Ik wil graag meer lezen en daarom heb ik voor 3 maanden een proefabonnement afgesloten bij de bibliotheek. Ik nam meteen Breakfast at Tiffany's, Gossip Girl en het verhaal achter Chanel nr. 5 mee naar huis :)

Ik vind het zo fijn dat het steeds beter weer wordt en s'avonds langer licht is <3 Dit was (of, nu ik dit typ, is nog steeds) een heerlijk weekend met veel leuke activiteiten. Daar zal ik jullie komende dagen meer over vertellen. Geniet van jullie zondag avond~

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!