Ik heb Snapchat ontdekt

Na driekwart jaar is het Celine dan toch eindelijk gelukt om mij over te halen om Snapchat te installeren (applausje voor haar). Ik was er net zo sceptisch over als bij Twitter, waarvan ik dacht dat ik het 1x zou openen en daarna nooit meer. Nu moet ik toegeven dat ik mijn Twitter ook niet echt vaak update, maar het is wel leuk om s'ochtends eventjes door de berichtjes te scrollen. Snapchat bevalt me wat dat te gaat veel beter! Foto's maken vind ik sowieso erg leuk, en deze foto's zijn ook nog eens leuk om te bewaren en later op mijn blog te zetten (zoals nu). Mocht je mijn super spannende en interessante *kuch* leven willen volgen, dan kan dat op @evacardol.
De filters zijn ook echt geweldig haha! Ik vermaak me best hiermee ;)

Morgen is het Koningsdag, maar wat een shit weer is het zeg... Volgens mij hebben we in jaren niet zo'n slechte meivakantie gehad. Niet dat ik vakantie heb (helaas), maar morgen gelukkig wel lekker vrij. Aangezien er echt slecht weer is voorspelt ga ik met wat vrienden en vriendinnen gourmetten, en mocht het droog blijven dan gaan we de stad in :) Wat zijn jullie plannen voor Konigsdag?

2 opmerkingen

  1. Haha ik vond snapchat in het begin niks. Het duurde ook mega lang op mijn vorige telefoon. Nu gebruik ik het alleen om een paar mensen te volgen :P

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!