National Glamour Day Aankopen

Voordat mijn portemonnee afgelopen zaterdag tijdens de National Glamour Day werd gestolen (lees meer daarover hier) hadden Celine en ik al wat aankopen gedaan, en die wilde ik graag met jullie delen :) Ik moet eerlijk bekennen dat ik de panty de dag erna pas gekocht had om te vieren dat ik mijn portemonnee en telefoon weer terug heb, en ook het vest heb ik pas op zondag gekocht. Maar goed, laten we de aankopen eens bekijken~
Om te beginnen dit schattige jurkje van de Monki. Ik was een beetje bang voor de lengte, maar hij zit gelukkig heel mooi en fijn.

Ik zat al een tijdje met het idee van een Wolford panty in mijn hoofd. Het enige wat mij tot nu toe tegenhield was de prijs; voor één panty betaal je namelijk al snel 29 euro. Ik kreeg echter van veel mensen te horen dat deze panty's erg sterk zijn en lang mooi blijven. Je doet er gemiddeld zo'n 2 tot 6 jaar mee (tenzij je ze natuurlijk expres stuk wilt hebben :P). Aangezien ik nog een Fashioncheque had besloot ik er eentje van 40 denier aan te schaffen. Morgen ga ik hem testen :)

Nog meer streepjes! Een basic gestreepte blouse zat ook al een tijdje in mijn hoofd en bij Stardivarius vond ik deze. Hij valt groot maar wel mooi. Misschien dat ik binnenkort toch weer eens outfit foto's ga maken ;)

Op het moment dat ik werd beroofd had ik dit vest in mijn handen en toen ik zondag mijn spullen terug kreeg heb ik het alsnog aangeschaft. De kleur vind ik mooi en het is makkelijk te combineren met een simpel shirt.

De komende dagen worden behoorlijk druk, maar ik ga proberen om in ieder geval een nieuw 'Kijkje In Mijn Leven' online te zetten :) Dit staat er verder op het programma:
Donderdag: Stage & s'avonds eten bij vriendinnen
Vrijdag: Stage & s'avonds komt een vriendin logeren
Zaterdag: Helpen op het kersenbloesem festival in Amstelveen (wie gaat er nog meer?)
Zondag: Voor het eerst naar de Ijhallen met mijn nichtje

Wat zijn jullie meest recente aankopen? 

11 opmerkingen

 1. Wat een leuke koopjes! Dat jurkje is echt leuk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het jurkje met de streepjes is superleuk! Ik ben wel benieuwd of de panty echt zo sterk is. Die dingen gaan tegenwoordig zo snel stuk. Het is niet grappig meer. Ik had ook een keer een duurdere gekocht en die was ook bij de 2e keer dragen al stuk. Ik heb er bijna van gehuild zo erg vond ik het haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook heel benieuwd! Gisteren had ik de panty voor het eerst aan en ik moet zeggen dat hij wel super fijn zit en heel mooi :) Tot nu toe is hij nog heel en ik ben er wel mee op de fiets geweest en i het openbaar vervoer dus tot zover succes ;)

   Verwijderen
  2. Oeps te vroeg verzonden haha! Ik kan me goed voorstellen dat je super erg baalde ja! Van welk merk was dat? echt zonde

   Verwijderen
 3. Ik vind je aankopen nog steeds erg leuk! Gelukkig maar dat je je spullen weer terug hebt, dat was toch echt even schrikken. Mijn laatste aankopen zijn een te duur sjaaltje en een bikini :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha het te dure sjaaltje :P maar hij is wel erg leuk!

   Verwijderen
 4. Gaaf jurkje! Ik ben wel benieuwd hoe je die gaat combineren ^_^
  Mijn panty's haal ik gewoon bij de Primark, ze gaan wel snel kapot maar voor dat geld... Dan heb ik altijd weer een excuus om te gaan shoppen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha jaa dat is een goeie! Ik had ook een tijdje een Primark panty en op zich zijn die wel goed, in ieder geval gaan ze langer mee dan die van de H&M

   Verwijderen
 5. Die gestreepte blouse is echt heel erg leuk :) Verder echt fijn dat je je portemonnee terug hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dat streepjes jurkje is zooo cute & chic *_* ik had niets besteld, had de dag ervoor bij Mango besteld x_x lekker slim van mij lol.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!