My 21st Birthday Wishlist

29 Juli is mijn verjaardag en dan wordt ik 21! Tijd voor een wishlist dus ;)
The 29th of July is my birthday and I'll be turning 21! Time for a wishlist ;)

Vroeger had ik altijd ver voor mijn verjaardag al een lijst met alles wat ik graag wilde hebben (Ik hou toch zo van lijstjes, toen al haha). Natuurlijk wist ik wel dat ik nooit alles zou krijgen maar het maken van de lijst was altijd zo leuk ;) De afgelopen jaren zijn mijn lijstjes wel een beetje gekrompen. Van de familie krijg ik meestal geld maar eigenlijk vind ik het veel leuker om een cadeautje te krijgen. Dus dit jaar heb ik de volgende cadeaus bedacht:

Victoria's Secret toilettas - Ik heb nu een erg kleine toilettas en voor Japan heb ik zeker een grotere nodig. Op de Victoria's Secret site vond ik deze mooie toilettas. Waarom VS? Ik vind het merk gewoon helemaal geweldig! Als ik ooit nog de kans krijg om naar NY te gaan dan ga ik zeker naar de VS shop :D Op Schiphol zit ook een vestiging maar de prijzen daar liggen veel hoger dan die op de site.

Tiffany and Co armbandje - Van mijn ouders mag ik een sieraad uitzoeken en na veel research ben ik uiteindelijk uitgekomen op de site van Tiffany and Co. De armbandjes van Tiffany and Co zijn echt prachtig, en laat er nou net een vestiging in Amsterdam zitten ;)

Japanse tijdschriften - Iets waar je me altijd blij mee kan maken zijn Japanse tijdschriften. Ik haal er altijd veel inspiratie uit voor outfits. Popteen is mijn favoriet <3

Victoria's Secret Body mist - Ik heb veel goede verhalen gelezen over de body mist van VS. De geuren schijnen heel lekker te zijn dus ik zou er graag eens eentje proberen. Alleen zou ik niet weten welke geur ik lekker zou vinden, ik hou van zoet en toch ook fris. Iemand een suggestie?

Victoria's Secret badjas - Tja, dit is een item waarvan ik zeker weet dat ik hem niet krijg haha, maar toch staat hij op mijn lijstje omdat ik er zo graag eentje zou willen bezitten. De badjassen die de Angels backstage dragen zijn altijd prachtig en zo sexy. De badjas van 2013 is mijn favoriet tot nu toe. Helaas kan je hem alleen op ebay vinden beginnend bij prijzen vanaf 80 euro (zonder verzendkosten), en dan weet je niet eens zeker of het een echte is....

Maken jullie lijstjes voor je verjaardag? Wat vinden jullie van die van mij? 

Follow on Bloglovin


English translation: I have always made lists for my birthday, but the last few years I find it harder to come up with things to wish. Of course I always have things to wish but most of them are expensive haha. I mostly receive money from my family but I like it better when I get a present :) So this is what I came up with:

VS make-up bag: I have a very small make-up bag right now and I need a bigger one for my journey to Japan. So I searched online and found this cute one at the VS site. Why VS? Well I just love the brand! If I ever go to NY I just have to visit a VS shop~

Tiffany and Co bracelet: My parents want to give me a bracelet or necklace for my birthday and I found the perfects bracelets at the Tiffany and Co site. Luckily there is also a shop in Amsterdam ;)

Japanese magazines: You can always make me happy with a Japanese fashion magazine. They give me much inspiration for my outfits. Popteen is my favourite <3

VS body mist spray: I heard so many good things about the body mist sprays from VS. I really want to try one. I like sweet fragrances but also fresh ones. Any suggestions?

VS bathrobe: This is an item that I know for 100% that I won't get it haha. I just lovvee the VS backstage bathrobes and the one from 2013 is my favourite. Unfortunately I could only find them on ebay starting at 80 euros (without shipping)... And then you are not even sure if it's the real thing. 

Do you make lists for your birthday? What do you think of mine? 

2 opmerkingen

  1. 29 juli? Hé: GEFELICITEERD! Ik hoop dat je veel leuke dingen van je wishlist krijgt <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjeee :D Ik heb sowieso 2 dingen gekregen van mijn wishlist en ik zal binnenkort er een post over maken ^^

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!