Amsterdam: Food And Shopping!

Vrijdag ben ik met mama naar Amsterdam gegaan om voor mijn verjaardag te shoppen. 
On Friday I went to Amsterdam with my mom to shop for a birthday present.

Amsterdam is echt een geweldige stad. De gebouwen zijn prachtig, het is er altijd levendig, het eten is top EN er zit een Tiffany and Co! Daar zijn mama en ik onder andere heen gegaan. Ik mocht namelijk voor mijn verjaardag een sieraad uitzoeken en al snel wist ik dat ik iets van Tiffany and Co wilde hebben. Wat ik uiteindelijk gekozen hebben zal ik in één van de volgende posts laten zien ;) 
Van al dat shoppen kregen we honger en ik besloot om te trakteren op sushi! In Amsterdam zit er op het Spui een hele goeie sushi tent genaamd: Tokyo Cafe. Echt een aanrader :)
Het was echt gezellig om weer eens met mama wat leuks te doen. Ik ga haar wel missen in Japan, dat weet ik zeker, maar hopelijk kunnen we als ik terug ben weer leuke dingen gaan doen~

English translation: Amsterdam is such a wonderful city. The buildings are pretty, it's always lively, the food is delicious AND there is a Tiffany and Co store! That is where my mom and I went to look for a birthday present for me. I chose a really pretty bracelet which I will show you later ;) 
Because of all the shopping we got kinda hungry, so I decided to treat us to sushi. On 'het Spui' there is a great sushi shop called Tokyo Cafe. I really recommend it :) 
It was a great day and really nice to do something together with mom again. I am going to miss her a lot when I'm in Japan, but hopefully when I come back we can do fun things again together~
Yum!

So happy with my Tiffany and Co bag, hihi~
Another get: a bright pink top with white lace <3 
Ending our day with Starbucks Frappucinos :)


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!