Fit For Japan - Favourite Workouts

Zoals je misschien al in mijn fitspiratie post van een paar dagen geleden heb gelezen, ben ik sinds vorige week weer begonnen met sporten. Het leek mij leuk om een mijn favoriete workouts met jullie te delen :) 

Waarom ben ik weer begonnen met sporten? 
Zoals je waarschijnlijk al van iedereen hebt gehoord die ook maar iets aan sport doet; het geeft voldoening. Na een workout voel ik me heel goed, vaak ook energieker dan vooraf. Na het sporten kan ik me ineens veel beter concentreren op mijn schoolwerk en ik kom op betere ideeƫn (voor bijv. mijn blog). Ik zit gewoon lekkerder in mijn vel :)

Een andere reden is de reis naar Japan. Ik wil graag goed fit zijn als ik daar aan kom, voornamelijk omdat ik zeker weet dat ik de eerste week in Tokyo niet zal kunnen sporten en erg veel lekkere dingen ga proeven haha. In Matsumoto hoop ik het sporten weer te kunnen oppakken. 

Waar doe ik mijn workouts?
Gewoon in de woonkamer ;) In Maastricht was er geen sportschool in de buurt van mijn huis en nu dat het zomervakantie is, is het te kort tijd om een abonnement te nemen. Ik vind het eerlijk gezegd ook wel lekker dat ik na het sporten direct onder mijn eigen douch kan stappen. Bovendien kan je tegenwoordig veel goede workouts en advies vinden op het internet. 
Deze foto's heb ik genomen op 2 Juli 2014, sorry voor de slechte kwaliteit...
Wat wil ik graag trainen?
Ik train niet om af te vallen! Laat dat duidelijk zijn haha. Ik train onder andere omdat ik graag een betere vorm in mijn billen wil. Niet zoals de billen van Jen Selter, want dat vind ik een beetje overdreven, maar iets meer gelift en rond vind ik mooi. 
Ik vind het niet mooi als vrouwen een hele duidelijke sixpack hebben, maar een klein beetje vorm vind ik wel mooi. Ik heb die vorm nog een beetje van mijn workouts van februari  :) daar werk ik ook aan. Verder vind ik het gewoon lekker om cardio te doen en even lekker mijn hoofd leeg te maken en te zweten. 

Wat zijn mijn favoriete workouts en trainers? 
Er zijn 2 trainers die ik heel erg goed vind: Cassy Ho (Blogilates) en Fitness Blender. Ik ken beide van Youtube maar ze hebben ook allebei een eigen website voor nog meer tips. 

> Blogilates. Ik volg de videos van Cassy Ho al meer dan een jaar nu en ik vermaak me er nog steeds mee. Cassy is er motiverend en heeft al meer dan 100 videos op haar youtube kanaal. Bij haar kan je echt voor alles terecht: billen, benen, rug, armen ect. Sommige oefeningen vind ik wel erg zwaar maar omdat ze tegen je blijft praten let je minder op de pijn :) Op haar website kun je onder andere gezonde gerechten vinden, inspiratie verhalen en de populaire maandelijkse workout kalenders. Mijn 3 favoriete Blogilates workouts van dit moment:
De laatste video is perfect voor de cooling-down. 

-Fitness Blender. Sinds kort volg ik ook de videos van Fitness Blender. Fitness blender heeft videos voor zowel mannen als vrouwen. De videos zijn misschien een beetje saai vanwege de witte achtergrond en gevoelloze stem, maar de workouts zijn erg effectief en bovendien wordt alles heel goed uitgelegd. Ik vind vooral de cardio workouts erg fijn. Dit zijn mijn 3 favourite videos:

Wat vind jij van Blogilates en Fitness Blender? 

Follow on Bloglovin

English transaltion: I wanted to share my favourite workout videos with you. I don't train to lose weight but because I just feel so much better after a workout. I also can concentrate better for school after working out :) The first weeks in Japan I will not have much time to work out so I want to get fit before I go there. And hopefully in Matsumoto I can start again. 
I do my workouts in my living room and that works just fine. I think it's a great thing that I can jump under my own shower after a workout haha. For this summer I decided to focus on working on my butt, legs and a little bit of abs. 
My favourite trainers are Blogilates and Fitness Blender (you can find the links above). Cassy from Blogilates just motivates me so much during her videos. She keeps talking to you and that's why you don't feel the pain so much haha. Fitness Blender is a bit new to me. But I love their cardio workouts! You can find my favoriete videos from this moment above. 
What do you think of Blogilates and Fitness Blender?

4 opmerkingen

 1. Wow, your figure girl! Since I came to Japan I haven't really had much time to work out :< You'll love your time in Tokyo, I'm more than sure ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thank youu ^^
   I hope so ^^ I think I will also have a hard time to find time for wroking out >.<

   Verwijderen
 2. Ik doe ook altijd gewoon mijn workouts in de woonkamer haha. Het ziet er echt goed uit bij jou! Ga zo door zou ik zeggen hihi :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) jaa workouts in de woonkamer werken prima naar mijn idee. Bedankt voor de motivatie ^^

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!