Bloggers meet-up outfit

 Dit is de outfit die ik droeg op de dag van de blogger-meet. De laatste tijd vind ik allemaal kledingstukken terug waarvan ik was vergeten dat ik ze had (de rode creepers, de groene blazer). Wel fijn, want dat weerhoudt mij ervan om te gaan shoppen haha. Ook dit spijker jasje vond ik laatst terug. In Japan droeg ik het veel en daarna ben ik het totaal uit het oog verloren, en dat terwijl ik mijn gewone spijkerjasje wel regelmatig droeg.
Ik had wel mijn winterjas hier nog over aan toen ik naar Utrecht reisde. Het was zaterdag echt een heerlijk zonnige dag maar om alleen een spijkerjasje te dragen leek mij nog een beetje te optimistisch ;)

Spijkerjasje: H&M
Shirt: Pull&Bear
Broek: H&M
Sneakers: Allstars

Wat vinden jullie van deze outfit? 

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!