French Wardrobe System: Spring Wishlist


spring layers

Okee tijd voor de eerste lente wishlist van 2016! Ookal is het in mijn hoofd al lente, buiten is het vaak nog koud en regenachtig. Gelukkig hoeft dat ons er niet van te weerhouden om alvast onze lente garderobes aan te vullen.

Het French Wardrobe lente seizoen dekt de maanden: maart, april en mei. Mijn doel voor deze maanden is vooral de basics weer wat aan te vullen. Ik heb laatst al een nieuwe zwarte broek aangeschaft maar mijn andere broeken beginnen ook langzaam te slijten. Daarnaast heb ik nu 1 basic zwart shirt en 1 basic wit shirt en daarvan zou ik graag van allebei nog eentje extra aanschaffen.
Maar goed, dat komt allemaal vanzelf :) Laten we eens kijken naar wat er op dit moment op mijn wishlist staat voor de 5 items:

SCHOENEN

Geen titel #29


Jeetje wat zijn er ontzettend veel leuke schoenen op dit moment! Vooral op de webshop van de Zara keek ik mijn ogen uit, hoe kan ik hier ooit uit gaan kiezen? De lace-up sandalen met hak zijn echt zo tof, maar heb ik het echt nodig? Ik moet vaak rennen voor de trein dus misschien zijn de lace-up flats dan handiger. En hoe tof zijn die metallic ballerina's!  Die kunnen een basic outfit zo een boost geven :) De Stans Smiths zou ik bijna tellen als basics (hihi), maar ik weet dat ik al een paar witte sneakers heb dus dan zijn de zwarte Nikes misschien leuker voor de variatie, en handig voor Japan. 
Dit wordt nog lastig haha~ 


JASSEN

Bomber of Parka?

Het dilemma van deze lente; ga ik voor het bomberjack of de parka. Een bomberjack is wel weer eens iets totaal anders, want ik draag eigenlijk elke lente en herfst een parka. Maar aan de andere kant heb ik ook al een spijkerjasje en een leren jasje, en die zijn ook allebei al kort van lengte. De parka is wat langer en meer in mijn comfortzone. Wat zouden jullie doen?? 

Overig

spring overig

Ik ben blij dat ik dit overzichtje heb gemaakt wat voor mijn gevoel stonden er echt bergen aan items op mijn wihslist haha. Maar eigenlijk valt het dus best mee. Een nieuw paar schoenen, een jas en een streepjes blouse. Deze van de Zara (alweer Zara, haha) is echt perfect. Ik hou niet van strak zittende blousejes, dus dit is echt precies wat ik zoek :D 
Verder zijn Chanel lakjes natuurlijk altijd goed, vooral pastel kleurtjes <3 en vinden jullie dit tasje ook niet super tof!? Als ik nou even de jackpot win haha~

Wat staat er op jou lente wishlist? 

3 opmerkingen

 1. Ik krijg hier zo veel zin van om te shoppen, al die mooie items!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke wishlist meid.
  Die ene jas dat ook blauw is vind ik super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie een hoop moois voorbij komen. Die Nikes zijn tof, zulke zou ik ook nog wel willen!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!