Mijn eerste bloggers meet-up!


 Zaterdag reisde ik naar Utrecht voor mijn allereerste bloggers meet-up! Als sinds oktober 2015 heb ik contact met zeven meiden via een Whatsapp groep. Laura kwam met dit idee om andere bloggers beter te leren kennen :) Door Jinn werd ik uitgenodigd en zo kwam ik in contact met zes bloggers, die ik tot gisteren nog nooit had ontmoet: (op Jinn en Laura na dan) NatasjaDinjaSanne en Dalinka . Het werd dus hoog tijd om elkaar eens 'echt' te leren kennen. Het was echt een ontzettend gezellige dag en het klikte goed met iedereen. We hebben heerlijk geluncht, gekletst en geshopt. Wat mij betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar~

Utrecht was voor iedereen de meest centrale plek, dus spraken we daar af. Het was echt een prachtige dag wat het heerlijk maakte om over de grachtjes te lopen :)
Gezellig lunchen bij King Arthur
 Om de meet wat specialer te maken kochten we voor elkaar cadeautjes door middel van lootjes trekken. Ik had Natasja's lootje en kocht voor haar het boek: 'Fantastic beasts and where to find them'. Iedereen had echt zijn best gedaan op het inpakken van de cadeautjes.
Jinn had mijn lootje en ik kreeg van haar een smart phone oplader voor onderweg (super handig want mijn mobiel is de laatste tijd best snel leeg), 2 gezichtsmaskers, een notitieboekje en een Mandala kleurboek. Hartstikke leuk :)
 Na de lunch liepen we het centrum in. Utrecht heeft echt veel leuke en speciale winkeltjes. Dit is een spelletjeswinkel, gaaf gedaan toch?
 Carpaccio met basilicum mayonaise <3
Zelf kocht ik nog warme sokken voor op stage, de Glamour en de Nederlandse VOGUE.

Zoals ik al zei was het erg gezellig en ik vond het ook erg leuk om eens de gezichten achter de chat te zien. Ik denk dat we wel vaker gaan meeten, misschien volgende keer een picknick in het park, dames? ;)

Zijn jullie ooit naar een bloggers meet-up geweest? 

(p.s. de eerste foto is onderdeel van een filmpje dat Natasja aan het maken is van de meet, check zeker ook even haar blog komende dagen voor het resultaat ~) 

12 opmerkingen

 1. Het was super gezellig :D Zeker voor herhaling vatbaar ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen Eva. Het was zeker gezellig en voor een picknick ben ik altijd in:-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was zeker super gezellig! Ik stem ook voor de picnic!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook echt enorm genoten, zeker nog eens doen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk verslag van onze geslaagde dag! En inderdaad, een picknick zou wel een leuk vervolg zijn ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeeej het is super leuk geweest! haha die foto <3 En picknick haha ik stem ook voor:D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jeej iedereen is voor de picknick! Leukk! (dit is even een reactie op jullie allemaal via Jinn :P) Snel weer plannen dan ;)

   Verwijderen
  2. Haha :') zo kan het ook.
   Vooral met het weer van vandaag krijg ik echt zin in een zomerse picknick!

   Verwijderen
 7. Die sokken zijn echt gezeldig. Love that color!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat leuk om te doen.
  Jammer dat hier in België niet veel bloggers zijn om dat te zoen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aww jaa dat is inderdaad jammer, misschien dat je als je het graag eens zou willen organiseren je een berichtje op FB kan plaatsen met een oproep naar Belgische bloggers :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!