Mijn mode illustratie Instagram

Omdat ik tijdens stage veel op de laptop zit, heb ik vaak geen zin om thuis ook nog eens naar een scherm te staren. Daarom heb ik sinds drie weken het tekenen weer opgepakt en dat bevalt me heel goed :) Ik teken vooral kleding en accessoires op dit moment, dat vind ik het leukste om te doen. Ik werd geïnspireerd door Sally Spratt van de The Lust List. Haar tekeningen zijn echt zo mooi! Ik heb nog een lange weg te gaan voordat mijn tekeningen er zo uitzien, maar je kent het gezegde: oefening baart kunst~

Het leek mij leuk om een klein portfolio op te bouwen en daarom heb ik een Instagram account aangemaakt voor mijn tekeningen. Hieronder kun je een paar voorbeelden zien van wat ik voornamelijk op Instagram plaats:
Mocht je mij willen volgen dan kun je hier klikken :)

Tekenen jullie wel eens? En zo ja, wat tekenen jullie graag?

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!