Een kijkje in mijn leven #7

Yes het is weekend! Dat betekend dus eindelijk weer tijd om te bloggen. Sinds stage is begonnen zijn mijn weekenden echt heilig geworden, haha. Op zondag loop ik soms de hele dag in mijn joggingbroek rond, dat is zo relaxt :) Dit weekend is het wel wat drukker,maar gelukkig wel leuk druk. Maar goed, laten we nu eerst eens naar de afgelopen dagen kijken, want ik heb toch weer wat foto's verzameld~

1. Lekker slapen in het zonnetje
2. Met mama ging ik afgelopen zaterdag gezellig lunchen bij de Bagels&Beans
3. Ik kocht een tomatenplantje en van mama kreeg ik het boek: 'Mindfulness en andere moderne ongemakken'. Een grappig boek met herkenbare situaties uitgebeeld in tekeningen.
4. De ultieme zondagavond: chocolade pinda's, chocomelk en een gezichtsmasker

1. Na stage even spieken bij de nieuwe collectie van Ted Baker in de Bijenkorf (is het alweer bijna uitverkoop? hihi)
2. Koffie drinken met Rachelle, we hebben allebei hetzelfde model telefoonhoesje van Ted Baker, alleen met een ander patroontje
3. Vorige week was mijn stage begeleider en zorgde ik voor haar katten. Is het geen schatje? <3
4. Onderweg naar Hoorn voor een verjaardag, dat vroeg om een bezoekje aan de Starbucks

1/2/3. Op weg naar huis van de verjaardag was het behoorlijk aan het sneeuwen. Daar moest ik natuurlijk wel even gebruik van maken :D Toch nog echte sneeuwfoto's gemaakt deze winter.
4. Een uitdagende stagewerkzaamheid: het sorteren van meer dan 200 visite kaartjes :') help..
1. Het weekend vier ik op de vrijdagmiddag standaard met cola en een zakje chips in de trein ;)
2/3/4. Ik deed mee aan de Echtepostiscool actie. Iedereen die meedeed kreeg een lootje met een daarop de naam van een blogger. Door goed op de blog van die persoon te kijken kon je voor 5 euro een bijpassend cadeautje kopen :) Ik had zelf Sytse op mijn lootje staan en kocht voor hem een komkommer- en zonnebloemplantje en een boekenlegger. Het is leuk om op deze manier nieuwe bloggers te leren kennen. Met Sytse heb ik sinds Echtepostiscool contact via Twitter~

1. Mijn stagebegeleider nam chocolaatjes voor me mee uit Duitsland :) Aardig van haar~
2/3. Gisteren ging ik naar een symposium voor stage waar de laatste economische en financiële verschillen tussen Nederland en Japan besproken werden. Mijn concentratiespaan is niet heel lang en het was een behoorlijk lange zit (van 13:30 tot 18:00), maar het was wel tof dat het symposium in de Amsterdam Arena gehouden werd. We mochten ook even het veld op voor een foto :)

Deden jullie ook mee aan Echtepostiscool? 
Zo ja, wat vond je ervan? 

5 opmerkingen

 1. Tof dat het symposium in de ArenA was. Ik heb ook zo'n mooie groepsfoto in de Euroborg (Fc Groningen). Ik had een soort van meeloopdagje met Fc Groningen.

  En die kat! Die ligt er zoo schattig bij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh leukk! Jaa het is toch een beetje bijzonder :) Anders kom je niet zo snel in zo'n arena.

   Verwijderen
 2. Amazing photos
  xx
  https://theonethattravels.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh ik krijg gewoon zin om naar Bagels & Beans te gaan. Sneeuw, dat wil ik gewoon niet meer zien.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!