Chanel Le Vernis - Fraîcheur

 Een tijdje geleden liet ik jullie dit lakje al zien in een shoplog en nu had ik eindelijk de tijd om hem te testen :) De kleur is zo heerlijk zomers en vrolijk. Het was wel weer even wennen want de laatste tijd draag ik meer neutrale lakjes, maar zo'n vrolijk kleurtje is leuk voor de afwisseling. 
Ik heb tot nu toe goeie ervaringen met Chanel nagellak. Vaak heb je niet meer dan 2 laagjes nodig voor een goeie dekking, maar ik draag meestal voor de zekerheid 3 laagjes. Over de nagellak draag ik nog een topcoat en dan blijft de lak ongeveer een week lang mooi zitten, daarna begint het langzaam te chippen maar vaak ben ik er dan toch alweer op uitgekeken ;)

Dragen jullie ook graag vrolijke nagellak? Of houden jullie meer van neutrale lakjes?

Chanel Le Vernis - Fraîcheur nr. 767 is op dit moment voor 21 euro te koop bij Ici Paris XL

6 opmerkingen

 1. Wat een gaaf kleurtje! Net niet mint maar net een beetje anders. Mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is inderdaad een vrolijk kleurtje! En een week vind ik behoorlijk lang voor een nagellak. Zelf ben ik meer een roze/paars/rood nagellak type. Mintgroen vind ik in de zomer ook erg leuk. Of babyblauw. Nu heb ik zin in een zomers kleurtje haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. deze kleur is zo perfect voor de lente <3 ik wil hem nu ook *_*; !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi kleurtje! Ik hou frisse kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!