Pasen 2016

(Volg mij op mijn mode-illustraties op Instagram: @fashionillustrationsbyme)
Afgelopen weekend was het Paasweekend! De tijd waarop we met de familie bij elkaar komen om te brunchen. Het is altijd gezellig en er is elke keer weer veel te veel (lekker) eten ;) Laat me jullie leiden door mijn Paasweekend:

1. Ik wilde zelf ook wat bijdragen aan de paasbrunch en dus besloot ik om aardbeien met een chocolade laagje te maken, zo'n heerlijke combinatie <3
2. Proost!
3. Deze foto is een beetje creepy haha, maar zo kunnen jullie een klein beetje zien wat ik aanhad. Ik droeg een simpele witte blouse op een skinny jeans met mijn bruine laarsjes en grote blauwe oorbellen :)
4. Blinis en sandwiches, een klein deel van de vele heerlijke gerechtjes.

Familie foto's zijn een standaard onderdeel van de paasbrunch. Op de bovenste foto's staan de neefjes en nichtjes en op de onderste foto staan we met de hele familie. Mijn nichtje en broertje ontbreken alleen wel want die zitten in het buitenland :)

De tijd vliegt als je het naar je zin hebt en voor ik het wist was het alweer 4 uur s'middags. De rest van de dag hebben we lekker gerelaxt en heb ik onder andere bovenstaande tekening gemaakt. Tweede Paasdag moest ik werken, maar in ruil daarvoor ben ik komende vrijdag lekker vrij :D

Hoe was jullie Paasweekend?


3 opmerkingen

 1. Wat een leuk verslag van je paasbrunch! Wat ziet je familie erg gezellig uit. En al dat eten: jammie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er gezellig uit! Aardbeien met chocolade zijn zooo lekker. Goede keuze haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellige boel is het meid.
  Wat een toffe familie heb je, zo te zien op de foto's.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!