Outfit | De Groene Blazer


Deze outfit droeg ik afgelopen donderdag. Mijn stagebegeleider was op vakantie dus ik kon in de ochtenden wat rustiger aan doen. Donderdagochtend scheen de zon zo fijn dat ik het niet kon laten om wat outfit foto's te maken. Ik draag de groene blazer die al 4 jaar in mijn kast ligt, maar die ik nog maar twee keer eerder heb aangehad. Ineens had ik weer zin in kleur en dit was de perfecte oplossing :) Daarnaast kunnen jullie mijn nieuwe rugzak in actie zien! Ik ben nog steeds zo blij dat ik hem gekocht heb. Jullie gaan dit rugzakje denk ik nog vaak terugzien op mijn blog ;)

Wat vinden jullie van deze outfit? 
Hebben jullie ook een kledingstuk in je kast dat je maar heel af en toe draagt? 

16 opmerkingen

 1. Heel mooie kleur blazer! Ik heb een pailletjesjurk die ik eigenlijk alleen met oud en nieuw aan kan :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, het is niet een kleur die je veel ziet :) En ohja zo'n jurkje heb ik zelf ook haha, alleen voor speciale gelegenheden~

   Verwijderen
 2. Hele leuke outfit!
  Ik vind het echt een ontzettend mooie groen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je leuk! Ik wil ook nog verschillende blazers in gekke kleuren aanschaffen, zijn te gekke eyecatchers vind ik :)

  Liefs Lauryn
  www.regardslauryn.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk Eva! Met zo'n gekleurde blazer fleurt je outfit meteen op. Ik wil ook nog eens een gekleurde kopen. Geel ofzo. Dat vind ik een enorm vrolijke kleur. Alleen draag ik blazers tegenwoordig niet zo vaak meer als voorheen. Mag ik trouwens vragen waar je shirt vandaan komt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee :) oeh jaa geel is ook leuk! Ook nu de Pasen eraan komt.
   Dit shirt is echt al 4 jaar oud (als het niet langer is), ik heb hem ooit bij de H&M gekocht. Het is wel een basic shirt dus wie weet hebben ze nog zo'n soortgelijk model

   Verwijderen
  2. Oh nee wacht dat is niet waar! Dit shirtje is van Abercrombie&Fitch :P Ik heb ook nog een shirt van de H&M die er heel erg op lijkt haha

   Verwijderen
 5. Die blazer moet je echt vaker dragen! Hij staat je echt fantastisch. Zeker in combinatie met je leuke rugtasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die blazer staat echt leuk bij je ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er echt goed uit! En jaaa fijn dat weer! Ik heb vandaag een lang, warm vest aan dat ik ook maar heel af en toe draag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie blazer! Is die van de h&m?
  Volgens mij had ik die ook in het zwart en fluor roze oranje! haha

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!