French Wardrobe System Winter Results

Op 1 maart eindigde het tweede seizoen van het French Wardrobe System, namelijk de winter. Hoewel het buiten nog regelmatig vriest en zelfs nog zo nu en dan sneeuwt, is het tijd om qua shoppen te focussen op de lente. En daar zeg ik geen nee tegen, haha!

Het winterseizoen van het FWS loopt loopt van begin december t/m eind februari. In die periode mag je zoveel basics aanschaffen als je wilt, maar daarnaast mag je maar 5 unieke items kopen. Zo voorkom je miskopen en investeer je al sneller in iets van betere kwaliteit (of je bespaard veel geld).

Dit is wat ik tijdens het winterseizoen heb aangeschaft:
Om eerlijk te zijn was ik af en toe het hele idee van het FWS een beetje vergeten, maar toch ben ik niet over het quota van 5 aankopen gegaan. Vooral in december heb ik vrijwel niks uitgegeven aan kleding. Ik kocht alleen een kerstjurkje en haalde daar alle voldoening uit :)
In januari begon de uitverkoop en dat is altijd een lastige periode voor shopliefhebbers ;) Gelukkig was ik heel druk met examens en het afronden van mijn minor. Ik ben uiteindelijk maar 2 keer de stad in gegaan en dat was maar goed ook, want beide keren kwam ik met iets thuis. Als het uitverkoop is ga ik altijd even langs de stand van Ted Baker in de Bijenkorf en ook dit keer kon ik het niet laten om wat mee naar huis te nemen. Samen met een vriendin kocht ik dit super schattige telefoonhoesje <3 Daarnaast kocht ik bij de Mango een jurkje met de fredjes print. Dat is op dit moment mijn favoriete jurkje.

Begin februari verhuisde ik naar Haarlem en had ik twee weken vakantie voordat mijn stage begon. In die periode ben ik best vaak naar de stad gegaan, maar ik ben niet verleid om veel te kopen. Alleen dit shirtje met Star Wars icoontje moest en zou ik hebben haha.
Mijn meest recente aankoop is de rugzak van Shein. Dit was een gokje omdat je nooit zeker kan zijn van artikelen die je online besteld, maar het is helemaal goed uitgepakt! Ik draag de rugzak nu zelfs bijna elke dag naar stage :D

Het winterseizoen van het FWS heb is netjes afgesloten en ik ben helemaal klaar om mij te gaan focussen op de lente. Eerst wilde ik ook nog een wishlist in dit artikel plaatsen maar dat wordt een beetje veel. De wishlist zal ik daarom morgen online zetten in een aparte post :)

Wat is jou favoriete aankoop van deze winter? 

7 opmerkingen

 1. ik vind je tas nog steeds zooo leuk <3 ik wil er ook zo een mja heb toch nog maar school tot juli lol XD

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaaa doe het :D Het is echt een tijdloos item en ook heerlijk om mee te nemen naar Japan bijvoorbeeld.

   Verwijderen
 2. Wat een leuk jurkje van Mango. Snap wel dat dat je favoriete jurkje is momenteel. De rugzak vind ik ook nog steeds heel tof.
  Zelf heb ik ook niet zoveel gekocht. 1 jurk, 4 shirtjes en 2 truitjes. Oké, ietsje meer, maar ik vind het alsnog redelijk netjes haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee! En dat is zeker best netjes :) misschien kan je een haul doen op je blog? ben benieuwd hoe je aankopen eruit zien :)

   Verwijderen
 3. Goed bezig! Ik vind je kerstjurkje er echt zo gaaf uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!